Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
Ne zárd ki az a winyo hibát. Nekem a 120as Samsungom csinálja rendszeresen ugyanezt a hibát kb. 2 hetente. Meguntam, bebaxtam a sarokba és csodák csodája, a 3 éves 20 Gbos Maxtorral semmi baja már 3 hónapja. Én is tuningolok mondjuk (2500+@3200+ de alapfeszen megy) és nekem is 2x256 Samsungom van. Remélem nem azt fogod mondani, h neked is NF7-ed van :)
Samsungal meg nemtom imt csináljak, azt mondták, h vigyem be hozzájuk az egész gépet, de az min. 3 hét ahogy ismerem a bandát, annyit meg nem bírok ki:O
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest