Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz this is life #87092 üzenetére
Tegnap nekem is eltűnt az összes fényképem a telefonom névjegyzékéből
Meg mintha 1-2 név meg is változott volna, fura az új netes felület kicsit.Telóm 925 8.1-el, asztali gépemen Win10 van. A telefonomba vigyem be a fényképeket, vagy a gépem Kapcsolataihoz is befűzhetem, melyik írja felül a másikat? Telefont gondolom elsődlegesnek, de a gépen még nem nyúltam hozzá a névjegyzékemhez.
Mennyi idő mire egymás közt szinkronizálnak? Telefonom hibát ír ki, mikor a Microsoft fiókot akarom frissíteni, bár a képeket el tudtát tüntetni, szóval van kapcsolat...[ Szerkesztve ]
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz Pikkolo^^ #87098 üzenetére
Érdekes, nekem alig van pár névjegyem a Gmailban. Pár éve 1 ideig voltam androidos, vannak nevek onnan. Azután Symbian, most Windows, így nem tudom, de akkor lehet van összefüggés.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz Pikkolo^^ #87105 üzenetére
Facebookom nem csatlakozik a névjegyzékhez, Gmailom sem valószínű. Pár napja még a régi felülete volt a webes Outlooknak. Szerintem a napokban váltott át, mert azóta tűntek el a képek.
Szóval marad az Outlook vagy a Win10.
-
hdtomi
senior tag
válasz Pikkolo^^ #87107 üzenetére
Bocsi. Csak találgatok tovább mi a gond. Még a freemailos címemmel regisztráltam a telefonjaim. Email fiókokhoz nincs köze. Az outlook.live.com vagyis a (Outlook) Kapcsolatok webes felület frissülése tehetett be.
Az asztali gépen pár emberhez adtam képet, azok a képek már a webes felületen is megjelentek. Telefonon meg 1-2 másik emberhez, azok még nem, kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Igen, fent van a Skype.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz mtomi95 #87734 üzenetére
Én csak a pulzusméréshez szólok hozzá, ha jól tudom csak a Samsung csúcstelefonjai tudják. Azt kiválthatod egy (víz és porálló) okos karkötőre/órára. Xiaomi cuccaihoz is van windowsos alkalmazás és 10ezer körül van az áruk. Aztán még ott a Fitbit dolgai, gyárilag rajt is Win10-en az alkalmazás és még vannak más márkák is.
-
hdtomi
senior tag
Az IM+ alkalmazást ajánlják 8 és 8.1-re a Messenger helyett. Nem tudom mennyire jó, én nem ismerem.
[link]Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Épp a 925-ös telóm SIM foglalatával küzdök. Beszorult 2 kártya is, most SIM-hibát ír, hogy nincs vagy érvénytelen kártya. Mennyi a javítás? El akartam/akarom adni, egyáltalán mennyit érhet így, most hogy hibás lett?
-
hdtomi
senior tag
starr véleményét írtam le szinte teljesen most, hogy olvasom Szerintem vegyél használtan egy 650-est. Próbáltam, nagyon szép a kijelzője, meg maga a telefon is. 1 éves készülék, alapból Win10-zel jött ki. 20 ezer forinttól már van, ha nem is lesz sokáig támogatás, nem buksz nagyot vele.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Ha megy a net a telón látható merre jár. A legutóbbi bejelentkezés helyszínét írja ki, ha épp ki van kapcsolva.
Nekem máshogy néz ki az a menüpont, telefonszámot is látni kellene és azt a menüpontot, hogy telefon nyomon követése. Azt hiszem telón és interneten is be kell állítani, lehet kell 1 megerősítő SMS is, nem emlékszem pontosan.
-
hdtomi
senior tag
A mai frissítés RÉSZLETEI.
-
hdtomi
senior tag
válasz Ice_Man22 #94144 üzenetére
Mindkét tesóm sima P9 Lite-ot használ, én csak ránéztem, így nagyon nem tudok nyilatkozni. De nem panaszkodnak, szerintem jók a Huawei-ek. 640 után valószínű jobb lesz
Nem csak hozzád, hanem mindenkihez aki váltani szeretne fordulok a kérdésemmel:
Gondoltatok arra, hogy Nokiát vegyetek?
Jól összerakott fém ház, nem megpiszkált Android, ráadásul majd Carl Zeiss optikával is jönnek állítólag. Nem tervezem a váltást egyelőre, de ha nem lesz windows-os telefon, gondoltam arra, hogy majd Nokiát fogok venni.
-
-
hdtomi
senior tag
válasz trust007 #94547 üzenetére
Lépj be Google fiókba, ha már van gmailos email címed az a legjobb. Az tudom, hogy Gmailon belül bal fent a Gmail szó mellett a lefele mutató háromszögre kattintasz, lejön a Címtár, szóval a Google Címtárat kell keresned. Mivel Outlookon fent van a névjegyzéket. Azt meg tudod csinálni, hogy bal oldalt a Továbbiak menüpontot lenyitod és importálod Outlookból a névjegyzéket, lehet naptárnál is menne. Aztán belépsz a telódba a Google fiókoddal és szerintem rákerülnek a telefonra a névjegyek.
-
hdtomi
senior tag
A Huawei P9 kamerája milyen a 950-hez képest?
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Androidon és iOSen ingyenesek vagy fizetősek a Microsoft alkalmazásai? Ha fizetősek mennyit kell fizetni?
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Office-on belül Word, Excel, PowerPoint használok, adatot viszek be táblázatba, apróbb formázások, túlzottan nem szoktam belenyúlni a dokumentumokba mobilon. Gondolom ezek a dolgok beleférnek az ingyenes verzióba.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Anyukám 550-esén is eltűnt a névjegyzék, azt olvastam kézzel kell szinkronizálni, csakhogy maga a fiók sem volt meg. Beírtuk az Outlook adatokat és nagyon lassan, de szinkronizálta. Utána meg megtalálta a Microsoft fiókot is.. kicsit fura, de a lényeg most megvannak a névjegyek. Nem akartam várni amíg visszajön. + az őszi alkotói frissítés is megérkezett rá.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Szerintem más telefonoknál is inkább a problémákkal jönnek. Ritka az mikor csak azért ír valaki, hogy dicsérje az adott telefont szerintem. Meg ha jó is a cucc, akkor is a beállítási gondok stb.
-
hdtomi
senior tag
válasz Des1gnR #95873 üzenetére
Szia! Én nem használok sok alkalmazást, de szokták azért frissíteni őket (főleg az MS cuccait). Amit nem, az is használható, csak legyen a telefonodon mielőtt törölnék az áruházból.
-
-
hdtomi
senior tag
Ha veszel Lumiát, akkor 950XL, nekem sima van és melegszik rendesen. A megvásárlása után nem egyszer olvastam, hogy az XL kevésbé melegszik.. Persze nagyobb, szóval zsebre tenni nehezebb.
Valamelyik oldalon hasonlítsd össze a 2 készüléket.[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Az 550 alapból Win10-zel jött ki, talán azért lenne azt, ha már ezekből akarsz. Anyukámnak van, megvan vele, de csak telefonál és Viber, mást annyira nem használ. Néha van, hogy kikapcsol, lehet aksi, lehet más miatt, amúgy elvan vele. Esetleg keress rá a 650-re, igaz az már 15ezer.
-
hdtomi
senior tag
Új gyári aksit vettem a 950-hez, ha jól tudom ezeket már nem kell "formázni"?
Tudtommal teljesen lemeríteni és feltölteni sem ajánlott, de az elején sem kell 100%-ra tölteni?Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Likebook vagy a SlimSocial a jobb?
-
hdtomi
senior tag
válasz betegphiu #97861 üzenetére
Köszi!
Hát ez az. A kamerája nagyon jó, én megtartom ha veszek egyszer andoridos telót. Főleg, hogy nem tervezek egy kisebb vagyont kiadni egy komoly kamerával (OIS legyen) felszereltre.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Olvasom a kommenteket. Én Xiaomi Mi 8-at vettem. Most próbálom belakni, egyelőre 2. telefonként használom. Időjárás, üzenetek és egyéb dolgok nem tetszenek. De természetesen az alkalmazások jól használhatók. Tegnap ahogy a Lumia 950 ébresztett, befagyott és már azon voltam, hogy szét kell szednem, mert csak nem hagyta abba. Simán lehet droidon is ilyen, de egyre több probléma jött elő a Lumián, meg hát a melegedés és az aksi használat, Mi 8 sokkal jobbnak tűnik. Azért még maradok itt isMi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Nekem is melegszik a 950, de én úgy vagyok vele, hogy ez ilyen sajnos. 6 magos proci és a kijelzőhasználatra fogtam nem csak a melegedést, de a gyors merülést is. Németországból (eBay) rendeltem eredeti aksit tavasszal, hát talán valamit segített. Edge-t bezárom én is. Ha olyan helyen vagyok, hogy nincs térerő, néha úgy eltűnik, hogy csak SIM ki-be megoldással jön vissza (szóval ez is megvolt próbálva). Meg újraindítani is szoktam, sajna néha magától is csinálja.
Egyelőre nem akarom resetelni, de valószínű ráférne. Amint belakom az új telóm + megjön a rendes kijelzővédő és tok, lehet majd megcsinálom.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz myckey #98117 üzenetére
Szia! Microsoft weboldalán lépj be és keresd meg az eszközöknél. Lehet nem tudsz onnan sem belenyúlni, de talán némi infó lesz ott.
Remélem a többiek jobban hozzá tudnak majd szólniMi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok! Viber mappát át lehet helyezni SD kártyára, hogy oda mentse a képeket?
-
hdtomi
senior tag
válasz Sztyepadzso #98590 üzenetére
Viber működik, édesanyám Lumia 550-en használja.
-
hdtomi
senior tag
válasz svedmalac #98596 üzenetére
Én 950-ről Xiaomi Mi 8-ra váltottam, ha nem találok egy nagyon jó készüléket, vártam volna tovább is. De nem bántam meg, nem tettem rá semmi launchert, de használom az MS alkalmazásait. Xiaominak szerintem tök jó, egyszerű a felülete. Csatolt telefon alkalmazást nagyon hasznosnak tartom, ami WP-vel nem működik, de Androiddal igen...
-
hdtomi
senior tag
válasz Blue Eagle #98610 üzenetére
Nekem az a telefon tetszett, de én is csak azt tudom mondani, hogy alap dolgokra jó csak. Ha szinte ingyen adják és nem akarod eladni, + jó az aksija tehetsz egy próbát. Édesanyám 550-et használ. Viber megy rajta, de amúgy csak az alapdolgokra használja. Facebook, Messenger stb. felejtős, alap frissítések sem jönnek már.
-
hdtomi
senior tag
Úgy tudom ez a Messenger üzenet nemrég jött elő és egy kis csoport dolgozik rajta.
-
hdtomi
senior tag
Pedig aktív a csoport, gyors megnéztem. Lehet az admin nem ér rá.
-
hdtomi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Robotporszívók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest