Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Ha feljebb akarok lépni 520rol és véletlenül 1giga ramot szeretnék akkor a következő lépcsőfok a 925? Már mint a kapható telok közül. Vagy valamit rosszul nézek.
-
eddie17
addikt
Köszi srácok az 525-öt el is felejtettem. De az nem előrelépés.
Viszont a wp viber elkedvelítlenít. Mennyire nem tud konstansan működni. Meginog bennem az akarat hogy wp-n maradjak.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Ajaj. Rossz vizekre eveztem. Ja azért használok wp telefont hogy ide jöhessek és divatból fikázzam.
Ma felhúzta az agyam, ennyi.
Bár gyanús lehet a droid felé kacsintgatás, de egy jó wp telefonnal boldog lennék. Ezért is kérdeztem eredetileg azt amit.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
A 8X megtetszett, szerintem kipróbálom. Kicsit "öreg" már de minden van benne ami kell. (még jelző led is, ezen meglepődtem.)
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Régebben wp-m volt, egy lumia 520 de váltottam. Most egy 735-el vissza jönnék. Egy dolog érdekel: viber, messenger még mindig késik vagy már egységesen mindenki mindent azonnal megkap? -
eddie17
addikt
Köszönöm mindannyiótoknak!
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Most WP fronton melyik a legkisebb modell amit érdemes megvenni közepesen hosszabb távra? Mondjuk másfél, két évre. -
eddie17
addikt
válasz Plazmacucci #61230 üzenetére
Értem s,zóval egy 635, 535 felejtős. Akkor marad a 735, majd júniusban.
-
eddie17
addikt
válasz Plazmacucci #61234 üzenetére
Tudom, úgy is kérdeztem, hogy melyik a legkisebb amit érdemes megvenni.
-
eddie17
addikt
535 ellenében a 630 alternatíva? A fél giga ram zavar csak, félek hogy a w10 felejtős lesz. Viszont az 535 beteg olvasatom szerint. De maradnom kell valami alsós wp-nél.
-
eddie17
addikt
Mekkora méretű a hivatalos frissítés? Nem mutatja mielőtt letölteném és szeretném tudni.
-
eddie17
addikt
válasz Plazmacucci #85332 üzenetére
Köszönöm.
A feloldásnak lenne értelme, nem a lezárásnak. -
eddie17
addikt
Na nekem olyat kombózott az 550-es, hogy öröm volt nézni.
Bluetooth kihangosítót folyamatosan eldobálja, a glance screen-ből gondol egyet és nem kapcsolja be a kijelzőt, csak a háttérvilágítást (akksi ki-be), nem lehet használni nagyon-nagyon sokszor a gyári billentyűzetet mert egy space után elfelejti a funkcióját és nem ír. Csupa csoda. És nekem ez a munkaeszközöm lenne, tegnap majdnem idegbajt kaptam, hogy egy tetves email-t nem tudtam megírni.
És ez nem migrált telefon.
Most megy egy wdrt, aztán újra frissítse magát, és meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest