Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Hosszasan keresgéltem egy jó zenejátszó appot. Találtam a Loco Music Player-t. Nagyon jó,gyors,nekem minden szempontból megfelel. 1 hibája van, nem ismeri a FLAC formátumot. Írtam egy kommentet az apphoz, hogy flac supportot kérnék. Kaptam egy válasz e-mailt. Valami olyasmit írtak, hogy a wp OS nem támogatja a flac formátumot, legalább is etr hámoztam ki a szövegből. Ez tényleg így van? Lehet ezért olyan rosszak az olyan lejátszók, amik játszanak Flacot, mert meg van mókolva, hogy játsza, de ettől instabil, bugos lesz. Ilyen a Media center 8.1. Játszik mindent, de tiszta bug az egész.[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Lassan kezdem "belakni" a 930 telefonomat. 1 bosszantó dolgon nem tudok felülkerekedni. Valami rettenetesen meríti az aksit. Szerintem valamit sikerült feltelepítenem, amit nem tudok kilőni, vagy nem tudom hol kell. De igazából csak sötétben tapogatózom. Olvasom a fórumot, valakinek 2-3 napot is kibír töltés nélkül, ha keveset használja. Én, ha hozzá sem nyúlok, csak van az ágyon, pár óra alatt 5-10%-ot is képes merülni. Van ötlete valakinek, hogy mit, hol kéne ügyeskednem, hogy helyre álljon a rend?
-
Unlimited
aktív tag
válasz Burt1793 #59266 üzenetére
Az össze vissza lépkedéssel nekem sincs gondom, megy mint a villám. Csak az a nyomorult aksi, ami nagyon merül. Lehet, leveszem az időjárás appot, kipróbálom azt. Úgy sem nagyon használom, csak jól mutat.
De, ha van valakinek ötlete, szívesen veszem.Attól, hogy a tiéd ilyen szuper, az enyém még nem lesz az, a merülést tekintve, ha csak dicsekszel vele.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Ha erre a merülős rejtélyre valaki valami megoldást tudna, akkor azt én nagyon megköszönném. Nekem is vannak ilyen jellegű problémáim. Leveszem töltőről, hozzá sem nyúlok, és órák alatt 10-12%-ot is képes merülni.
-
Unlimited
aktív tag
válasz Zsoleszhun #60685 üzenetére
Mappa készítést a 8.1 hozta, nem Nokia frissítés függő.
-
Unlimited
aktív tag
válasz Zsoleszhun #60690 üzenetére
Ez nekem is mind meg van L930-ra, csak cyan van fent. Hidd, ezt a 8.1 tudja, nem a denim!
-
Unlimited
aktív tag
válasz gyurkikrisz #60795 üzenetére
Ezt szerintem érdemes megnézni. Szerintem gyönyörű, ha van időd, vagy jó neted kivárni, hogy feltöltsön a 4K! Még Full HD-ban nézve is szép!
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz Plazmacucci #60797 üzenetére
Hát, ha Te mondod........
-
Unlimited
aktív tag
válasz KunEmber #61070 üzenetére
Megnéztem majd az egész bemutatót. Én szerintem nagyon jó az, amit eddig láttunk. Megindult az egységesítés, ami miatt nagyon, nagyon sokan fognak a Windows Phone felé fordulni. Céges mobilok, tabletek,stb. Ez az óriási lehetősége a Microsoftnak, amit úgy néz ki meg is lépnek. Kb. egy fél éve beszélgettem Thomeban egy Nokia pólós sráccal. Ugyan ezeket mondta el, már akkor. Voltak Microsoft konferencián, már akkor egy hasonló prezin mutattak nekik, hasonló dolgokat. Ő is azt mondta, hogy ez lesz az irány. Ezzel a lehetőséggel a kezében, ha ügyes a Microsoft, akkor nagyi dobhat. Már pedig az ingyen w10 minden 7,8,8.1 re azt mutatja, hogy jól indulnak neki.
Ezek tudatában, én mindig csak jókat mosolyogtam azokon a hszeken, hogy a WP 2 év és soha többé nem hallunk róla. Aki kicsit gondolkodott, annak egyértelmű volt, hogy mik a lehetőségei a microsoftnak. Már csak a megvalósítás a kérdéses. De az irány jó, sőt nagyon is jó.
Ui.: Az a holografikus cucc, na, az nagyot ütött nálam. Tátva maradt a szám. :-) -
Unlimited
aktív tag
Még szinte semmit nem látott senki WP10ből, mert ez szinte a semmivel volt egyenlő, de megy a következtetésekből levolt találgatás, és azon keresztül az op rendszer lehordása. Ha ilyen, meg olyan lesz, akkor bukta, stb. Áruljátok már el, ezeket a véleményeket, amiket itt leírtok 50-100-200........ hozzá szóláson keresztül, mire alapozátok? Arra a pár rajzolt képre, animációra? Tele ez a fórum okos, látó emberekkel! Sokan elmehetnének tvbe látó embernek, van benne tehetsége!
-
Unlimited
aktív tag
válasz Pttypang #61186 üzenetére
Igazad van!Értelmes ember azért jár a fórumra, hogy tényeket megvitasson, segítséget kérjen, adjon. Vannak akik találgatni, és azon keresztül véleményt formálni arról, amiről halvány fogalma sincs, mert ami létezik belőle fejlesztők használják. Igazad van! Ez teljsen értelmes! Tényleg, jobb ha nem olvasom!
-
Unlimited
aktív tag
válasz Krisinto #61407 üzenetére
Szia!
Volt már ilyen hiba itt, vagy a másik fórumon. Neki az volt a megoldás, hogy a teló tetején lévő jack csatlakozó aljába van egy kapcsoló, ha bedugod a fülest, az zár, és úgy némít a telefon. Valószínű, az maradt zárva, beragadt. Valami tűvel piszkálta ki, h jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Mit jelent a pajzs ikon a töltésjelzőn?
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.Freemail fiókot hogyan lehet szinkronizálni 8.1el?
-
Unlimited
aktív tag
Köszi!
A Google keresőt Megtaláltam már vagy 25 éve.Ha nem tudsz,vagy nem akarsz segíteni,akkor lépj tovább a kérdésen!!!Nem erre voltam kíváncsi,hogy be tudod-e linkelni,de látom,ügyes vagy,megy az!
Gondoltam,valaki tudja a megoldást,és leírja ide 2 mondatban,és megkímélem magam a sok kereséstől.Ugyan is,ha hiszed,ha nem,onnan idultam.Csak van sok oldal,ahol le van írva,de nem működik.Csak egy jótanács,a további fórumozáshoz!Ha valamit nem tudsz,vagy nem akarsz segíteni,akkor inkább maradj csendben!!! -
Unlimited
aktív tag
válasz Burt1793 #66147 üzenetére
Igen,mint leírtam,Megtaláltam,de nem működtek.Vagy én voltam a balfék,vagy valai gigszer volt,de nem működött.De neked is leírom ide,újra.De már látom ki is jajveszékel!Ha azt írom,hogy lila-e a kijelző,arra tudod a választ?Az nagyon menne,igaz?Ha nem tudsz érdemben hozzá szólni,vagy nem tudod a megoldást,ne Írj!Ennyire egyszerű ez!Majd lesz olyan,aki tudja,vagy sejti a megoldást,és leírja.Maradj a lila kijelzőnél,az nagyon megy neked!A többit ne erőltesd!
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Nokia Care-ben mennyibe kerülhet egy keret csere? Volt valakinek ilyen, vagy tudja az árat?
-
Unlimited
aktív tag
Én még nem használtam se 735 lumiát,se iphone6ot.De azt tudom,hogy a wp gördülékeny,akadás mentesen fut a 735ön is.Legalább is a használók írásából. Én azt is elhisszem,hogy az iphone6 egy nagyon jó telefon.De azért azt mondja el valaki,hogy mire is használja az iphone telefonját,amit a 735 nem tud megcsinálni?!Igen,vannak olyan dolgok,de azok a wp8 hibái,nem a hardver képtelen rá.Biztos nagyobb a felbontása a kijelzőnek,gyorsabb a processzor,stb. csak nem tudom,hogy a mindennapokban ez hol tényező?Talán a kamera,amire azt mondom,hogy igen.Wpban pont az a nagyszerű,hogy egy lowend készüléken is nagyszerűen elfut.Mai telefonokban már nem a tudást kell megfizetni,hanem a szuper kijelzőt,a legújabb processzort,3-4 giga ramot.Csak meg kell nzni az elmúlt év fejlesztéseit.Mind az összes erre van kihegyezve.Ezen kívül újítás nem sok van,volt.Számomra ettől nem lesz egy telefon vonzóbb.wpt használok,de amit kell,azt tudja,10től meg csak jobb lesz.Remélem.Meg sem fordul a fejemben egy 200-300 ezres telefon megvenni,mert 2-4k a kijelzője.Tudok emailt küldeni fogadni,böngészni,videókat nézni,jó képeket,videót rögzít,mennek a chet progik,stb.Nekem nagyon nem kell más egy telefontól.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #66731 üzenetére
Azért írtam,hogy aki igen,az mondja el.Mert eddig csak olyan jött,hogy ne hasonlítson egy középkategóriást,egy felsőhöz.Ez nem egy nagy érv.Azon kívül,hogy aki Iphone6,vagy galaxy6ot használ,azt jobban megnézik.Mi haszna a 250-300+ ezres telefonnak?Én sokat nem látok.Ami hátránya van,az szoftver,nem hardver.Ez az Iphone,semmivel sem tud többet,mint az 5.Legalább is akit ismerek,és hesznál,ő azt mondja.Csak kellett a vérfrissítés,mert az 5 kicsi,meg már 2-3 éves.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Vajon egy valódi fényképezőgépnél miért nem gond,ha egy fénykép 10-20 mp alatt készül el bekapcsolástól számítva?Itt meg az 5mp már egy fényév.Gondolkodnak egy kicsit ezek az emberek?Ismét csak nevetni tudok!
Ez egy telefon,az meg egy fényképezőgép.Az csak erre való,ez meg a legkevésbé arra.Vicc! -
Unlimited
aktív tag
válasz Burt1793 #66861 üzenetére
Szinte éreztem,hogy Te megjelensz,megszólalsz.Mint egyszer írtam már,ha majd megszólítalak,és éredel a véleményed,majd akkor szólj közbe!Ha az űrutazásról beszélnénk,Te ahhoz is értenél,és lenne véleményed!Szerintem velem való kommunikációt ne eröltesd,ha megkérhetlek!Köszönöm!Hogy mennyi pontot teszek,azt meg ne szabd már meg nekem!
-
-
Unlimited
aktív tag
Számomra a 930 pont használható méret.Így ezek is azok lesznek,ha egy picivel nagyobbak is.Jó lesz ez.l!Egy jó formaterv,és sikeres lesz.Meg persze a W10 sikeressége is nagyban befolyásolja majd.Ha azt nem szúrják el,bármi lehet.Nagy potenciál van abban,hogy "összemossák" az asztalival,meg a többi platformmal.
-
Unlimited
aktív tag
Október 10.
http://www.therem.org/microsoft-to-release-windows-10-mobile-os-phones-lumia-950-lumia-950-xl-on-10th-of-octob/1226443/
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene!Van L930 telefonom.Sok hónapja 1 éve használom kb. 500mb internet csomag volt rajt az első pár hónapban. Az 500mega a hónap forduló előtt pár nappal elfogyott,belassították.Ezt a z 500as netet kb. 2-3 hónapja megemeltettem 1gigára. Ehhez képest már a második hónapja, 1, másfél hét alatt elfogy az 1giga. A netezési szokásaim nem változtak,csak böngészek,se youtube,se olyan videó, vagy más dolog,ami enné az 1gigát.Beállítva a csak wifi frissítés,appra,rendszerre.Nem használja senki a telefont rajtam kívül. Ha valaki tudja,hogy mi eszi ennyire a netet,vagy mit állítottam be rosszul,vagy egyszerűen csak tudja mi a bibi,segítsen.
Részletes számlát már kértem,de sok értelmét nem látom,mert ki a jóisten emlékszik aug. 15.én,hogy július 8.án mit nézett a netem!Valakinek valami ötlet? -
Unlimited
aktív tag
Megnéztem.Explorerre mutat 1gigát, biztonági másolatra 225megát,tile live scores appra 167 megát, a többi elenyésző, pár megák. Ennyit enne a böngészés??? Illetve a biztonsági másolatot hogyan tudom letiltani, hogy csak wifin menjen az is?
-
Unlimited
aktív tag
A háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozását nem tudom bekapcsolni,mert szürke a kapcsolója.
Szerk. Közben rájöttem,hogy kell bekapcsolni.
Szóval,számomra felfoghatatlan,hogy ennyi adatforgalmat elhasználnék csak böngészésre.
Se videó, se semmi, csak böngészés, meg email.[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz ZavaBalazs #70030 üzenetére
Szerintem mókólnak vele a tnél.Szóvá is tettem az ügyfélszolgálaton, persze a hírközléi hatóság álltal hitelesített gép méri. Fel nem tudom fogni, mi történhet.
-
Unlimited
aktív tag
válasz Воланд #70745 üzenetére
Én úgy látom óriási baklövéseket csinál a Microsoft! Ha úgy néznek majd ki az új telefonok, ahogy a kiszivárgott képeken, hát sok vásárlójuk nem lesz, az biztos. Samu épp azért hagyta el ezt a jellegtelen, 12 egy tucat formát, (szappantartó) mert már "senki" nem vette. Ehhez hozzá jön, hogy Windows telefont eddig se sokan vettek. Pedig a forma, az anyag használattal lehetett volna sok embert megfogni. Most meg jön ez, hogy ide sem hoznak semmit, papolnak a most megjelnet Windows 10ről. Minden gyártó ide időzített mindent, hozott mindent, amit lehetett, hogy felcsigázzák az érdeklődést. Ez a szerencsétlen banda még erre sem volt képes! Valaki nagyon nem ért ott a dolgához, az már egyszer biztos! Az amúgy is élet halál közt lebegő Windows Phone oprendszert módszeresen nyírják! Ha csak, nem ez a cél?! Voltak már ilyen hangok is a felsővezetésből.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Lehet, hogy igazatok van. Nekem az új telefonok, 950,950XL nagyon, nagyon gagyi hatást keltenek képeken.
Pl.: 930 nagyon egyedi forma, semmihez nem nagyon hasonlítható. Ezek meg, 1 a sok közül. De ne legyen igazam, élőben legyen jobb. Az meg, hogy formatervvel, design-al nem lehet vásárlókat fogni..................., szerintem pont, hogy azzal lehet.
Ilyenkor, mikor ennyire telített a piac, érdemi újítások nincsenek, hardver meg adott, minden csúcskategóriás telefonnál szinte ugyan az, akkor csak a kinézet, ami miatt dönt az ember.
Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest