- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
Muad-Dib #58983 üzenetére
"Az Office-ra is ráférne egy nagy update, hogy mobilon is lehessen rendesen olvasni Word dokumentumokat"
Szerintem pont úgy van megcsinálva, hogy mobilon rendesen lehessen olvasni a Word dokumentumokat
Keveseknek lehet az az igénye, hogy A4 nyomtatott formátumot piszkáljanak a telefonon. Arra való a tablet... -
SOAD19
addikt
válasz
Muad-Dib #58756 üzenetére
Töltsd le a Fb app-ot, ie-n keresztül nekem is érdekes volt a fb.
(#58758) air
Elhiszem, de szerintem, akkor is biztonságosabb ez, mintha leveszi a szemét az útról, hogy a kijelzőn matatva fogadja a hívást. Persze, én is azt ajánlom, hogy ne telefonáljon vezetés közben, én nem is szoktam, max hosszabb piros lámpánál (ahol van számláló) gyorsan lerendezem, ha sürgős.
-
Integrale
veterán
válasz
Muad-Dib #58477 üzenetére
Semennyire, felejtsd el. Viszont, ha már olyan telefonod van, amin Denim van (beállítások/névjegy) akkor az IE adhat ilyen üzenetet sajnos (illetve olyat is, hogy elavult az Android verzió a telefonodon
) , de azt hagyd figyelmen kívül, a weboldalak okozzák, nincs jelentősége.
hirtelen azt hittem, hogy rossz helyre írtam, de csak avatart cseréltél
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Dell notebook topic
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest