Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
válasz gyurkikrisz #64355 üzenetére
A fel nem töltött képeket elméletileg automatikusan szinkronizálja. Legalábbis nekem így működik.
Xiaomi 14
-
Clemi
veterán
válasz gyurkikrisz #64355 üzenetére
A telefonra nem szedi le ami a drive-on van. De állítsd át hogy az sd kártyát használja így még HR után is ott lesz minden kép ahol volt a reset előtt, csak persze ismét át kell irányítani a fényképek helyét.
-
Kube
senior tag
válasz gyurkikrisz #64910 üzenetére
És tényleg, Wifi-n voltam és azért nem jött be thx
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Kube
senior tag
válasz gyurkikrisz #64910 üzenetére
Most az a kérdésem, én miért nem tudok / vagy hogyan kellene MMS-t küldenem?
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
C. s.
addikt
válasz gyurkikrisz #65550 üzenetére
Köszi szépen!
-
kiszi07
senior tag
válasz gyurkikrisz #65600 üzenetére
Ez evidens csak nem voltam teljesen biztos benne, de a kérdésemben linkeltem egyébként. Köszi azért
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #65692 üzenetére
Nekem nem járt első build. Lumia 620
-
akos3
addikt
válasz gyurkikrisz #66326 üzenetére
nyilván nem nehéz. csak megszoktam h kikapcsolom. azzal is energiát spórolok Amúgy a kérdés visszfele is igaz: miért olyan nehéz megcsinálni az új telókat, h tudjon ébreszteni kikapcsolva?
Ba cy lus ....nekem az összes tudott...
-
foxymaci
senior tag
válasz gyurkikrisz #66509 üzenetére
+1 én is így gondolom
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
fi:zi'k
nagyúr
Majd meglátjuk, elsőre a hidegrázás kerülgetett, mikor megláttam.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Hadeska22
aktív tag
Kérlek meséld el, hogy állítasz be 3 különböző nyelvet amik között egy gombnyomással tudok váltani.
pl. Magyar-Orosz-Finn (ugye erre van módom droidon)
illetve, hogy egyszerűen max 3 gombnyomás) tudjak váltani kedvemre QWERTY és QWERTZ billentyű kiosztás között.
De akár azt is kifejthetnéd miért jobb az, hogy külön rá kell böknöm a "&123"-ra ahhoz, hogy egy ötöst beírjak, minthogy pl. a 't'-betűn tartom 2 másodpercig az ujjam.
(ez az egy mondjuk szubjektív,de én speciel jobban szeretem, de a többire nagyon kíváncsi vagyok !)És ez még csak az alapbillentyűzet amiről beszélek.
Amúgy kétség kívül használható, de a jótól olyan messze van mint az alkalmazásbolt a megfelelőtől..
[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz gyurkikrisz #66601 üzenetére
Ez elgondolkodtató. Igen, szerintem ebben igazad van!
sheratan: amúgy erről a nehéz nyelvről pont a mandarin jutott eszembe. Nekem legalábbis az elképesztően nehéz lenne. Kíváncsi vagyok, annak milyen a támogatottsága, főleg telefonokon. Azért jutott eszembe, mert a BB-men beállítottam a mandarin bevitelt, és konkrétan rajzolni lehetett a kijelzőre az írásjeleket. Leteszem a kalapom azok előtt a fejlesztők előtt, akik ilyen bevitellel erre a nyelvre fejlesztenek!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gyurkikrisz #66829 üzenetére
Amugy is feldobja az ertesitest h a kapcsolat beavatkozast igenyel.
Everybody lies.
-
Estwan
csendes tag
válasz gyurkikrisz #66994 üzenetére
köszönöm mindenkinek a segítséget, látszik a fény az alagút végén
Privátot küldj légyszi, arról kapok értesítést!
-
MrCsiT
addikt
válasz gyurkikrisz #66994 üzenetére
TC, Windowson:
Elindítod.
Menüben a Parancsok-ra kattintasz. Asztali mappa megnyitását kiválasztod, ott kattintasz kettőt, és látja a WP-t, hm?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
tlac
nagyúr
válasz gyurkikrisz #67089 üzenetére
azt hogy kell?
-
tlac
nagyúr
válasz gyurkikrisz #67101 üzenetére
volt ilyesmi, elő lehet valahogy még hozni?
-
ghost364
senior tag
válasz gyurkikrisz #67293 üzenetére
Attól függ szerintem, hogy melyikről akarsz melyikre. 8.1-en belül szerintem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz gyurkikrisz #67295 üzenetére
10-ről állítasz vissza?
-
Jaded
őstag
válasz gyurkikrisz #67301 üzenetére
Én is 10-es mentést töltöttem vissza 8.1-re. Van swipe is és szavakat is tudok hozzáadni a szótárhoz.
Renault Megane IV Limited
-
valaki_xy
tag
válasz gyurkikrisz #67312 üzenetére
Sajnos nem csak SD-kártyás telóknál. Nekem HR előtt soha nem volt ilyen, miután egyszer csináltam néha előjön, és nem csak a Messenger-nél.
-
ricsip
addikt
válasz gyurkikrisz #68500 üzenetére
Írták 3rd party dev oldalon, h. azért ilyen gyors mert sok alapvető JS fícsört kihagytak belőle (talán hogy még ebben az évben elkészüljön). Úgy könnyű gyorsabbnak lenni. Majd ha vissza-implementálja azokat is az MS a következő 18-24 hónapban, meglássuk mennyire fog drasztikusan visszaesni a sebessége a bejelentéskoriról.. pl. meglepően azonosra a mostani IE-vel.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrCsiT
addikt
válasz gyurkikrisz #68815 üzenetére
gyurkikrisz: wunderlist nem tud magyarul, ez már nálam sem előny, de a páromnál kizáró ok lenne.
Akkor a sheratan által ajánlott OneNote már jobb választás, viszont ezek egyikével sem látom megoldottnak, hogy 2 fél között a lista megosztottan legyen látható és kezelhető.
Az e-mail küldős megoldások sem az igaziak.Pikkolo^^: fentebb írtam a 2 nappal ezelőtti OS frissítési tapasztalatomról. Nálam úgy volt, hogy a wifik egy részénél visszajött a jelszó, a többinél nem..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
btudos
nagyúr
-
Zolly444
aktív tag
válasz gyurkikrisz #68921 üzenetére
IMEI szám is elég
-
StLui
veterán
válasz gyurkikrisz #68956 üzenetére
Enyémre jó lesz valószínű, ezt választottam, mondjuk nekem is eléggé lejt hátrafelé a váz, de a feleségem bringája női vázas arra biztos nem jó az ilyen megoldás sajnos, neki is ki kéne találni valamit.
Mindenesetre rendeltem két ilyen power bankot, hátha megérkezik.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
F.B.I.
veterán
válasz gyurkikrisz #69062 üzenetére
Akkor repülő mód.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gyulus76
aktív tag
válasz gyurkikrisz #69202 üzenetére
Köszi, most próbáltam a HERE Drive+ telepítését ilyen formában. Tehát az alkalmazás eltávolítva, a telepítés elvetve, aztán áruházban megkeresem, erre azt írja: "már megvan". Elindítom a telepítést, mindent jóváhagyok, de változás nincs.
Azt se értem, hogy miért látok az alkalmazáslistában olyanokat, mint OneDrive, Podcastok és Videó inaktív állapotban, "telepítés" státusszal...
-
A Zéé
addikt
válasz gyurkikrisz #69262 üzenetére
már nagyjából meglett, nem volt egy nagy kaland szerencsére
ha már itt vagyok, rákérdezek (bár kicsit off), hogy ti mit csinálnátok a helyemben.
Van a L620-am, ami nagyjából teljesen megfelel mindenre. De keresztbe elrepedt az érintőpanel, beadtuk gariba javíttatni, de valószínű elutasítják. Kaptam addig cseretelefont (igazából emiatt adtam be), ez lett az 520.
Hűségidőm még augusztus 29-ig van a Telenornál, addig nem tudok nagyon mocorogni. Viszont a gariból valószínű jövő hét vége felé visszakapom a telefont, és valószínű, hogy ugyanúgy hibásan. Lesz egy bő hónapom, amíg tehát szolgáltatótól se vehetek telefont, szóval valahogy át kell hidalni.
Ha ez a hiba nem jött volna közbe, nem is gondolkodtam volna cserén. Főleg azért, mert a mostani Lumia kínálat nem igazán tetszik, viszont maga a rendszer nagyon.
3 megoldás tűnik járhatónak:
- megjavítani a telót olyan 15k lenne, és használom tovább, amiért azért szívom a fogam, mert 20-ért vettem magát a készüléket.
- veszek valamit aprón 10k-ért, amivel elleszek pár hétig, amíg lejár a hűségidőm, és veszek valamit a mostani (nem igazán tetsző) kínálatból
- veszek valamit aprón 10k-ért, amivel kicsit több időt próbálok kihúzni, amíg nem jön egy új Lumia széria, és valami normálisabb középkategóriás telefon max 50-60k közt.Várható valamikor a köv pár hónapban komolyabb bejelentés áradat? Mert ha nem, akkor lehet, hogy az lesz a végső megoldás, hogy megjavíttatom a mostanit, és használom még 1-1,5 évig.
Ti mit csinálnátok?Just a simple Lineman...
-
válasz gyurkikrisz #69290 üzenetére
Mindenki más hibás, hiszen én nem lehetek az.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Pikkolo^^
addikt
válasz gyurkikrisz #69375 üzenetére
Lumia Camerával.
-
chipesz
őstag
válasz gyurkikrisz #69398 üzenetére
Nekem szinte mindig működött a régi Store-ban, csak akkor nem, ha a telefonon nem volt internet.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Clemi
veterán
válasz gyurkikrisz #69398 üzenetére
Nekem is rendesen működött, ha volt adatforgalom a telefonon. A PC-n egyszerűbb volt keresni az alkalmazások között, és onnan indítani a telefon felé az alkalmazást. Erről a Store átalakításról lemaradtam, de az tuti, ha én lennék a főnöke a fejlelsztő csapatnak, ezért a munkáért amit összehoztak már a dobozaikkal kullognának a kijárat felé.
Gyakorlatilag nemhogy telepíteni nem lehet alkalmazást a netről, de megtalálni se lehet szinte semmit normálisan. Komolyan mondom, ahogy halad az idő és közeledik az átállás a W10 rendszerre, úgy lesz egyre szarabb minden az MS alkalmazások körül. -
neil_mullen
aktív tag
válasz gyurkikrisz #69524 üzenetére
nekem ott kezdődik hogy a store-ban meg sem találja
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
neil_mullen
aktív tag
válasz gyurkikrisz #69526 üzenetére
megtalálja, viszont azt irja hogy: here transit is no longer available (ezt már az átirányított storeban)
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
Melack
veterán
válasz gyurkikrisz #69654 üzenetére
Ha jól emlékszem, webes felületen az volt beállítva, így a telón is így működött. De már telejsen töröltem a mailbox.hu integrációt, nemsokára meg is szűntetem.
(#69653) AxBattler: nekem a rendszer ajánlotta fel a teljes importálást, amikor elkezdtem beállítani.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
viewdetails
addikt
-
mirci18
addikt
válasz gyurkikrisz #69858 üzenetére
Próbáltam több usb kábellal telefonnal stb a kártya a hibás.
Egy dolgot áruljatok el.
Ha nem enged nézegetni vagy menteni a számítógép telefonról akkor vajon miért működik a kártya több telefonban is.
Próbáltam androidos telefonnal ott tudtam böngészni de lementeni nem.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
egykori
őstag
válasz gyurkikrisz #69882 üzenetére
Ja, bocsi, most látom, hogy volt egy másik segítség is.
Ezen a telón, amit javasolsz, sajna az sem működik. Köszi. -
Zoli133
addikt
válasz gyurkikrisz #69938 üzenetére
A záróképernyő ne bing legyen, nekem amiatt nem ment, vmi gyári hátteret válasszon.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
confuser
senior tag
válasz gyurkikrisz #70079 üzenetére
Én nem is avattam semmivé. Akik nem használtak 8.0-át, azok ezt most visszalépésnek látják, de azt nem tudják (vagy már elfelejtették), hogy 8.0-n a hangerőkezelés rendszerszinten működött, nem volt külön értesítések és média hangerő. Nyilvánvalóan emiatt nem jók a 8.0-ás hangerőszabályzó appok (és API-k) 8.1 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
kisapa
senior tag
válasz gyurkikrisz #70193 üzenetére
Az internet megosztás nem működött.Még 8.1 van rajta de azóta csináltam néhány újraindítást és most megy.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz gyurkikrisz #70208 üzenetére
Megérteném, hogy fel van háborodva ha nem lehetne megoldani a dolgot. De mivel meg lehet oldani ezért nem értem a fennakadást. Azt sem értem miért kell mindennek a működési elvét az androidhoz hasonlítani... Ez egy másik rendszer más megoldásokkal. Ha olyat akar mint az android akkor mi a francnak vett Windows telefont...
Érdekes olyan emberrel még nem találkoztam aki azzal jött volna ide, hogy mi a francért ilyen fluid a rendszer sebesség és miért nem képes egy picit be-be akadozni mint az android Ezekből vajon miért nem csinálnak ilyen óriási gondokat? Vagy itt már nem működik az összehasonlítás? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz gyurkikrisz #70218 üzenetére
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
MODERÁTOR
válasz gyurkikrisz #70220 üzenetére
Én, ha olyan a hívó, kifejezetten sokáig hallgatom a csengőhangom.
Xiaomi 13T
-
enginev3.0
félisten
válasz gyurkikrisz #70359 üzenetére
Felraktam, ebbe végre kihozza a hashtag-eket, bár van benne reklám, de most nem fizetek azért hogy ne legyen
(#70357) sheratan@ Ebbe annyi hibát találtam, hogy ha be taggelnek egy hozzászólásba és rámegyek az értesítésre, akkor nem dob oda
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lbence
aktív tag
válasz gyurkikrisz #71068 üzenetére
Ahogy az értékeléseket olvasom nem olyan rossz WP-n sem az Endomondo, sőt. Nem szoktam nézni egyébként, hogy androidon, milyen gyakran frissül. Ha nem lenne Endomondo WP-re akkor nem is próbálnám ki a rendszert, annyit használom.
Az mit jelent egyébként, hogy a háttérben is elküldi az üzenetet? -
ZavaBalazs
őstag
válasz gyurkikrisz #71068 üzenetére
Utolsó frissítés nem hozott valami UI változást?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
tomboy0013
veterán
válasz gyurkikrisz #71700 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm.
-
Narakh
senior tag
válasz gyurkikrisz #71714 üzenetére
Mert az is egy reddit-kommentből indul ki, ami egy névtelen forrásra hivatkozó, arab bloggert idéz. A hitelesség netovábbja.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest