- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
hello, WP 8.1 Update PFD-vel HTC 8S-en: talalkozott valaki ezekkel a problemakkal, esetleg tudja az okat?
1. bekapcsolaskor 2x keri a SIM PIN kódot
2. elofordult mar parszor, hogy a kezdokepernyon bizonyos csempeken nem jelent meg semmi (tehat csak egyszinu negyzetek lattam), tovabba az alkalmazaslistaban sem jelent meg bizonyos programok ikonja a nevuk elott. eloszor azt hittem az SD kartyan levo alkalmazasokkal van a baj, formaztam a kartyat, es 2 db 100MB-nal tobbet foglalo alkalmazason kivul mindet a belso memoriaba telepitettem ujra, de ma ugyanugy elofordult ez a hiba. Mikor kikapcsoltam a telot, akkor meg a Viszlat feliratnal lefagyott. Keszitettem screenshot-ot is, de az meg egyszeruen eltunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 / Black / 128GB (119)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest