Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamepod már szart ér?
-
viewdetails
addikt
válasz
Plazmacucci #74963 üzenetére
Ressszponzív.
Amúgymeg: fekete csempe rózsaszín fugával?
-
-
kcsa
veterán
válasz
Plazmacucci #74961 üzenetére
Azért nem tetszik mert csempés
-
hogyafaszba néz ez már ki asztalin gyerekek???
-
Tenyleg, kedvenc kezilabdarajongo miskolci arcunk erre kalandozik meg vajon? Ismerosom most keresne kezilabdas klubbot, ahova be tudna csatlakozni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Pttypang #74955 üzenetére
Szerintem nagyon rossz dolog, hogy erre vannak kondicionálva az emberek, hogy dobják ki a régit és vegyenek újat.
Emellett persze vannak nagyon pozitív kezdeményezések, pl a Cseriti boltok, ahova le lehet adni mindenféle felesleges holmit, és akkor legalább nem lesz belőle e-hulladék, csak sokan nem ismerik ezt vagy eleve nem is érdekli őket, mert nekik nem ér annyit a dolog, hogy foglalkozzanak vele.
Nekem egyébként rahedli sok kábelem van, pont azért, mert sajnálom kidobni őket, egyszer majd rendszereznem kellene őket, meg egyébként bárkinek szívesen adok, akinek épp szüksége van valamelyikre. -
válasz
Plazmacucci #74956 üzenetére
Azt meg nem probaltam, inkabb mindig odebbtettem, ha talalkoztam a dobozzal a szekreny tetejerol, jo otlet, koszi.
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74954 üzenetére
Alabbi dolgok lehetnek mervadoak:
- magas aron kinalod a fenn levo darabokhoz kepest
- telitett a piac hasonszoru felszereltsegu dolgokbol (legyen ez telefon, TV, laptop, barmi egyeb)
- nyar van, legtobb ember most arra kolti el a tartalekot -
-
válasz
Plazmacucci #74954 üzenetére
Mert a legtobb dologbol mar nem szeretnenek az emberek hasznaltat. Vajon mit kezdek majd a hatmillio hdmi meg utp es egyeb kabellel, ami mar koltozeskor is feleslegesnek tunt, ki tudja
-
Miért olyan nehéz manapság eladni valamit? Már itt a hardveraprón is csak a biciklire cseréled? és egyéb félőrültek keresnek meg.
-
kcsa
veterán
Az imént kaptam ezt hirdetésben. Azért meglepett amikor a képet megláttam...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
viewdetails #74945 üzenetére
Nekem lett azóta cicám, ő van a zárképernyőmön.
-
viewdetails
addikt
Vallja be aki azóta is ugyanazokat a zárképernyő háttereket használja, AI-val felskálázva...
-
catroot
veterán
válasz
sz.balazs.95 #74940 üzenetére
Még mindig előttem van, amikor az Omniát először a kezembe vettem és rácsodálkoztam, hogy milyen zseniális volt az a rendszer a maga módján.
Egyébként számítottam rá, hogy cca. 10 évvel ezelőtt másmilyen voltam, máshogy is nyilvánultam meg. Na de erre tényleg nem számítottam.
Mindegy, fiatalság, bolondság! -
sz.balazs.95
veterán
Utólag is BÚÉK!
Nekem is itt van a kedvencekben a topic.
Ha már nosztalgiázás, számomra a WP7.5 volt a peak. Ott még azért megvoltak azok az alapelvek, amiket imádtam a WP-ben, a hub központú szemlélet appok helyett. Durva, hogy mennyire megelőzte a korát, mert ezt még ma is el lehetne adni újító ötletként, lassan másfél évtized elteltével is.#74939 catroot: Ezt hívják személyiségfejlődésnek, és sokkal jobb, ha van, mint ha nincs.
Én inkább nem is olvasom a 10 évvel ezelőtti énem kommentjeit.
-
kcsa
veterán
Nem csak nekem ragadt be a topic a kedvencek között...
-
catroot
veterán
válasz
viewdetails #74933 üzenetére
ó, akkor csak van itt még élet!
/már, ha annak lehet nevezni
!
-
catroot
veterán
ping....
Vagyis utólag is BUÉK!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Plazmacucci #74921 üzenetére
Jó pár éve volt nekem is még Nokia név alatt Lumia telefonom, egy 520-as. Azt mai napig visszasírom és hát ki lehet találni milyen színű volt
Aztán kis android idő után megint egy lumia, de arra már nem emlékszem csak hogy fém volt a hátlapja, és bitang meleg tudott lenni. Viszont nagyon szép képeket tudott lőni a korában. Ejj.
E képed után elfogott a vágy, hogy vegyek e használtan olyan amit dex-en lehet használni.
Szerk: 925! Milyen betyárul nézett ki, menő is lettem volna vele ha 10 évvel öregebb lettem volna akkoriban -
btudos
nagyúr
válasz
viewdetails #74928 üzenetére
pong
-
viewdetails
addikt
ping
-
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #74925 üzenetére
Azért a 735 hátlapját is lehetett fogyasztani, nem megfelelő tokkal
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74923 üzenetére
950XL?
Olyan rohadt világos a kikapcsolt kijelzője a többi AMOLED mellett, hogy nem mertem betippelni.
A 1020-nál meg nem néztem a Nokia logó helyét, az elárulja.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74921 üzenetére
Nézzük, megy-e ez még.
530,735,920,1520,930,535, stimmt? -
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74918 üzenetére
Szép munka, mennyibe fájt, ha nem vagyok indiszkrét?
-
-
Honnan tudnék 1520-at szerezni? Ebay? Merjek? Már meg van a gyűjtemény, csak az hiányzik.
-
-
válasz
Plazmacucci #74913 üzenetére
igazából nem csak ott
-
Olvastam 2012-es wp topikokat. Szégyen amit műveltem
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #74910 üzenetére
Levélnehezéknek?
-
Szereztem még egy 530-at
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Plazmacucci #74894 üzenetére
A Lumia 625 nekem is megvan a fiókomban, USB töltőcsatlakozót kellene rajta cserélni/javítani és akkor működne is - ha mindez a tönkremenetel nem 4-5 évvel ezelőtt történt volna.
De így valószínűleg már az akkumulátort is cserélni kellene... -
Giovan!
addikt
válasz
viewdetails #74904 üzenetére
You mean amikor a háttérben a felirat mindig csak félig látszott, és zseniálisan rávezette a usert, hogy jobbra kell görgetni?
Én amúgy csodálom, hogy ezt az megoldást mások nem emelték át a saját rendszerükbe, de gondolom szabadalmak állhatnak a dolog mögött, más észszerű magyarázatot nem látok rá, hogy miért nem ez az alap minden mai mobilos OS-ben.Mondjuk nekem a csempék is hiányoznak (még az "élettelenek" is). Valahogy olyan futurisztikusnak hatott számomra az egész felület, mellette az iOS és az android teljesen hétköznapinak érződik.
-
btudos
nagyúr
válasz
Pontosan.
Nyilván pazarló volt, de élmény volt használni és olyat tudott, amit akkor senki más. Aztán elment a MS mellett a világ, de ez már történelem.
-
válasz
Panoráma nézet volt a legjobb dolog az élő csempék után. Elsőnek nyírták ki. Microsoft things...
-
viewdetails
addikt
válasz
btudos #74900 üzenetére
You mean amikor a háttérben a felirat mindig csak félig látszott, és zseniálisan rávezette a usert, hogy jobbra kell görgetni? Vagy mikor a Skype/SMS/Messenger egyben volt? Ezek tényleg hasznos dolgok voltak. De nekem a csempe is kedvenc volt, izommemóriával tudtam használni a felületet.
-
válasz
Sweet Lou 6 #74902 üzenetére
Square Home. Megvettem vagy 6 éve, nem tudom mosr mennyibe kerülhet.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Plazmacucci #74899 üzenetére
ez melyik launcher?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Külpolitika
- Politika
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vírusirtó topic
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest