Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #73099 üzenetére
Vegere mar elvesztettem a fonalat, hogy ki mi miatt problemazott eredetileg...
-
Flame on: Cefet-nek van igaza
-
Ringman
félisten
válasz
Воланд #73097 üzenetére
mindenesetre a szűrt felhasználók száma minden ilyen cikk után bővül 1-2 taggal, nagy részük orosz propaganda gondolkodás nélküli terjesztése vagy simán a bántó együgyűség és monománia miatt van a listában.
félreértés ne essék, akinek szöges ellentéte a véleménye, mint nekem és értelmesen érvelni tud, azzal nincs baj, de aki csak hajtja az imamalmot, az hamar elég fárasztó tud lenni.
viszont így egy topik fele/harmada olvasható - elég érdekes
-
Woland szerinted itcafes cikkek most majd valtoznak ezutan a szolid problemazas utan vagy ugyanaz a fura irany marad?
-
Lall
veterán
válasz
catroot #73092 üzenetére
Én meg vettem egy Apple TV-t.
Kurvajó... Hálóban van egy buta LG plazma, azon gondolkoztam kicserélem egy Smart TV-re, de végül -e mellett döntöttem. Filmnézés hálóról, MacBook képernyő tükrözés, gyerekek most is nyomják rajta az Asphalt 8-at a távirányítójával, mint contorller, már csak az HBO Go-t kell kivárnom és tökéletes lesz. Apple ökoszisztémában erősen ajánlott.
-
catroot
veterán
Ó basszus, lassan be kell szerezni egy PS4-et.
Elég jónak tűnik az új Resident Evil rész. Aztán meg jön majd a Red Dead Redemption 2 is (anno az első rész miatt is vettem Box-ot.)
-
MS jól behúzta a negyedévet...
-
Glenda
addikt
Tök jó amúgy twitteren elég wolandot követni és nem is kell híreket olvasni
-
Nezem, villan aladar, ja hat az instagram app lezabalta 1,5 giga netemet.. Hova lett az opcio, hogy ne toltse be es jatssa le automatan a nyomorult videokat? Nincs valami normalis kliens hozza?
-
-
Melack
veterán
válasz
Plazmacucci #73072 üzenetére
Van bármi hátránya a simához képest?
-
Integrale
veterán
válasz
Plazmacucci #73072 üzenetére
Probaltam, de nincsenek matricak.
Egyebkent miert nem.erheto el az aruhazbol? -
-
Integrale
veterán
Nektek is vibral a Messenger? (Droidon)
-
válasz
viewdetails #73069 üzenetére
Az csak a note7eken megy.
-
polonic
félisten
Tudom. Rosszul tartom es alapbol is user error. Ez mar duplan user error es mar csak a hr segit.
-
-
junior11
veterán
válasz
viewdetails #73061 üzenetére
-
polonic
félisten
Reportoltam két kurvagáz bugot az iphone topikba. Uncsi és gáz, hogy a nemlétező bugokról írogatok.
Bezzeg a többi kérdésemet jópárszor úgy skippelték, ahogy csak kell.Hagyom is a francba az egész topikot.
-
catroot
veterán
válasz
Plazmacucci #73052 üzenetére
Vagy kikapcsolom.
Ez a kínai csoda tud kikapcsolt állapotban is ébreszteni. Sőt a ki- és bekapcsolást tudok időzíteni is.
-
Integrale
veterán
válasz
Nincs repülőben éjszakára, és 3-5% körül merül, aktív wifivel, és szinkronizációval.
Köszönöm az iPhoneos segítséget!
-
Ringman
félisten
válasz
vagy egyszerűen estére töltőn kell hagyni
-
-
Milyen user error lehet, ha siman nincs olyan beallitas, ahol a kezdolapon levo naptar widgetet lehetne testreszabni?
Lofszt se latni belole alapbol, az, hogy milyen naptarak jelenjenek meg rajta meg ugye nem lehet beallitani, csak az appban az egeszet, de akkor is megjelennek a widgeten. -
Probaltam mar, azzal meg nem leetett kivalasztani, hogy melyik naptarak jelenjenek meg, hiaba vettem le a megjelenitettek listajarol, ugyanugy latszott a kezdolapos meg az appos naptarban is. Szemet ah egesz
Vicces egyebkent, hogy aladart 45ert vennek be, szifont meg szazert adnanak. Oke, hogy hasznaltan hatvan, de lol... egy harom eves telefonrol van szo..
-
Integrale
veterán
iPhoneon a garancia, hogy mukodik? Aktivalastol indul, kell a papir rola, vagy imei alapjan tudjak?
-
savoo
addikt
válasz
Pttypang #73033 üzenetére
Próbáld ki a samsung gyári megoldását, én is dobtam az outlook klinest, mert azt kezdte el játszani, hogy a régebbi üzeneteket tartalmát nem nyitotta meg. Teljesen rendben van a samsung megoldása.
Ja melóban az egyik user S7-jén azt csinálja az outlook app jelszó változtatás után, hogy egyszerűen nem fogadja el. Más telefonon nincs gond csak ott fosta össze magát. Mindent próbáltam már, csak FRt nem, mert azt nem akarta... Szóval ennyit az outlook approl.
Amúgy ha ennyi gondod van, FR volt?
-
válasz
catroot #73040 üzenetére
Baratom melohelyen:
> hihi ma kaptam uj macbook prot, meg ket 24"-es montiort. gyonyoru
> bar bazdmeg minden eszkozt convertellel kell csatlakoztatni. ami nagy elmeny
> te joo eg bazdmeg mindjart elpattan az agyam. az uj mac-emen, a legujabb os x sierra valahogy inkompatiblis a logitech egerekkel meg egy csomo mas egerrel. es laggol a scroll wheel. a kis mozgasokra nem csinal semmit. ez valami olyan idegesito problema, hogy arra nincsenek szavak -
catroot
veterán
válasz
polonic #73039 üzenetére
Én most egyelőre a droiddal kezdek megbékélni.
Mondjuk itt is van egy olyan f.szág, amit látom még mindig nem sikerült a guglinak megoldani.
értsd: "android process battery drain".
Mivel szifon és wp alatt sem indítgattam újra a telefon, itt sem szoktam. De néha a fent leírtak miatt muszáj.
Előfordul ugyanis, hogy egyszerűen nem megy idle-módba a telefon és pl. este merül lazán 10%-ot.
-
válasz
viewdetails #73034 üzenetére
Azt se tudom, honnan szinkronizalja a kontaktjaimat, mert minden szemet szolgaltatasbol osszelapatolta, ossze-vissza duplikalva, minden adat random mezokben. Regi adat nemelyiknel..
Most alljak at gmailre komolyan? o.O
Az outlook app mellett a gps-es problema is fennall, eleg szomoru, hogy ilyen problema van, marmint hogy 15 perc hasznalat alatt ez felmerul.. -
Ringman
félisten
válasz
ha a saját platform esetében a hívásvárakoztatás hangjelzését nem képesek javítani, akkor mégis mire számíthatsz?
több éve használok gmailt/google apps mail-jét, sem droidon, sem wp7/8.1/10 alatt semmi bajom nem volt vele.
szerk:
hotmail fiókot wp7 miatt csináltam, van o365 előfizetésem is, de mailre soha sem használtam. -
viewdetails
addikt
válasz
Itt most az Outlook app-ról volt szó esetedben.
Egyébként a webes outlook-al annyira már összeszedte magát az MS, hogy a kontaktok többsége már csak 8-10 duplikátumot tartalmaz (gondosan összefűzve, hogy ne legyen zavaró) illetve a gmailre érkezett levelek általában 1-2 órán belül már megjelennek az outlook inboxban, sőt webről küldve a gmail alias is használható, de se O2013 se O2016-ban nem hajlandó kiküldött levélben azzal dolgozni, bármennyire is ezt írja a súgója. -
válasz
viewdetails #73032 üzenetére
Ismerosom meg epp azert almafazik, mert annak rendesnen megy az email szolgaltatasa
Egyebkent nem tudom elhinni, hogy mar tobb, mint fel eve szar az outlook es nem javitjak, Konkretan azota egy nyomorult levelem nem erkezett meg gmailbol atiranyitva..
Ennyire keves embert erintene a problema, vagy mi?Ertem en, hogy menjek vissza guglira, de most ott is alakitsak ki mindent, aztan hatha nem szrja ossze magat?
Vagy fizessek valami szolgáltatónál emailt? -
válasz
anorche1 #73025 üzenetére
Az egyetlen dolog, amitol elvarnam, hogy normalisan mukodjon, erre most is a tav utolso reszen total eldobta, 13 km knkretan lemaradt, szaggatott a zene..
Mit kezdjek ezzel, mikor mar a telefonszamokat se lehet rajta elmenteni, retek outlookba se kapom meg a gmail leveleket, mar a naptar is beszart, oruljek, hogy neha sikerul még feloldanom?Majd ha mas nem, kesobb veszek valamelyik szifonbol, ami aktualisan lesz, az apple mail elvileg megy rendesen es legalabb el is tudom adni majd, ha megis szar.
-
5s-nek van vmi nagy szeriahibaja vagy hasnlo, amit nezegetni kene?
-
-
válasz
Plazmacucci #73021 üzenetére
Ott a "megvették 3 mp alatt a 13 darabos készletet" cikk, tudod, a szokásos.
-
-
Blyan
félisten
Na, látom elszabadult a Nokia vonat...
-
-
savoo
addikt
válasz
Plazmacucci #73013 üzenetére
Nougat. Olyan mint a note 7en volt.
-
-
savoo
addikt
Fasza ez a Nougat. :p
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest