Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
ZavaBalazs #73197 üzenetére
Nem annyira tolakodóak talán a reklámok, és valahogy a dizájn jobban tetszik. Meg a Perfect Tubeot lecseréltem desktopon is, nem szerette minimize-restore kombót, meg-megakadt. Ha meg ott lecseréltem, akkor ment emitt is.
Igazából a Metrotube-Perfect Tube-ot használtam huzamosabb ideig, a MyTubeot csak egyszer indítottam el és valamiért nem tetszett.
-
Glenda
addikt
Egyrészt igen. Másrészt meg a UWP hiánya nélkül lenne használhatatlan. Itt legalább van Spotify, Netflix, Flipboard, 3rd party Pocket app, Twitter, normális levelező és normális Youtube kliens (Client for YouTube). Ja, és most már teljesen mindegy lesz, mert kiveszem a SIM-et, de a UWP Skype néha szinkronizálja az SMSeket.
-
-
Glenda
addikt
Jövő héten érkezik a Hüvely telefonom, ennyi volt a WP. Maradt még valaki innen?
-
dejaris
addikt
Mar legalabb egy oraja szoszmotol a macbook az telepito pendrive keszitessel. Kukarobi ketto
-
Spet
addikt
válasz
zsoltzsolt #73178 üzenetére
Nem kell aggódni az ide járók többsége már kukarobit, vagy erjedt almát használ
-
válasz
zsoltzsolt #73176 üzenetére
kukarobi....
-
Mit fel nem fedeztem, frissiteni kell manualisan a temakat is, igy most egesz normalisan nez ki
-
btudos
nagyúr
Vettem 2 darab ezresért egy makulátlan Lumia 820-at, mert ennyit megért.
Bekapcsolás után kiderült, hogy még 8.0 van rajta.
-
Integrale
veterán
ON
-
-
Integrale
veterán
válasz
Plazmacucci #73166 üzenetére
Nekem az elso dolgom, hogy letiltom azt, ami felesleges. Opi majd megmondja, hogy akkor minek neked Androidos telefon???
-
S6 Edge+
Egyébként most letiltottam a felesleges Google alkalmazásokat (filmek, könyvek, fotók, stb...), tiltottam a hely hozzáférést, s csináltam egy cache wipeot. Most úgy néz ki jó.Amúgy durva jó élmény volt muter 8.1-es 735 Lumiáját használni. Repül a rendszer, azt tudja amit kell. Azt visszasírom.
-
Anász
tag
Ilyen egy igazi die-hard szalámi júzer.
-
válasz
Plazmacucci #73160 üzenetére
majd mindjárt megkapod tudjukkitől, hogy nem az androiddal van a gond, hanem valami ms appot futtattál
-
Integrale
veterán
válasz
Milyen telefon ez, es mit muvelsz vele?
-
Spet
addikt
válasz
Hasznalj WP-t
-
catroot
veterán
válasz
Plazmacucci #73155 üzenetére
-
-
savoo
addikt
-
Integrale
veterán
Van mostanában valamilyen promóciós kód OneDrive-hoz, vagy vegyem meg az éves előfizetést?
-
Spet
addikt
válasz
Plazmacucci #73155 üzenetére
Felhő, Instagram?
-
Az milyen már hogy a telefon 20 óra alatt leforgalmaz 1600mb adatot wifin úgy hogy ebben benne van egy éjszaka is? És közben merül mint a nyeletlen fejsze. Persze a köcsög Android rendszer van a fogyasztási lista tetején. Ujrá indítás nem segít. És a fórumozók meg a kínai kém telefonoktól fosnak...
-
dejaris
addikt
válasz
Plazmacucci #73153 üzenetére
Mindenfele csak ket sorban kulonbozo linux distrokra gondolsz?
-
mennyi kamu szar áltopik van
-
válasz
Oppenheimer #73151 üzenetére
Nem csak folytatjuk?
-
savoo
addikt
válasz
Ringman #73148 üzenetére
Ó, ez a legkevesebb. A régi app kb használhatatlan volt a SharePoint online tárhely szinkronizációra, állandóan összehányta magát, a workaround meg az volt, hogy törölni a cachet, és lehúzni újra a tartalmat. Ez nagyon vicces volt több 1000 doksival képpel sok kliensnél... Vissza is tértünk aztán inkább NASra..
-
Ringman
félisten
ez a onedrive for business egy rossz vicc a max 260 karakteres elérési útvonal-korláttal, meg az elbaszott fájlnév/foldernév-korlátozásaival.
-
Melack
veterán
válasz
viewdetails #73145 üzenetére
Szerinted otthon is XP-t használ?
-
viewdetails
addikt
-
Integrale
veterán
-
istnag
addikt
Érdekes lesz. [link]
-
Glenda
addikt
válasz
polonic #73134 üzenetére
Az viszont nagyon érdekel, hogy az edzők mit tudtak nekik mondani félidőben az öltözőben, mert Brady is csak annyit mondott, hogy hihetetlen edzőik vannak. Három negyedet a Browns szintjén játszani és aztán fordítani...
Amúgy Ryant így sajnálom, ha a Pats kapott volna ki, akkor meg Gronkot sajnáltam volna. Ő is csak nézte és nem tehetett semmit.
-
Glenda
addikt
Ki nézi? Soha nem gondoltam volna, de a Patriotsnak szurkolok, legalábbis ma.
-
savoo
addikt
Bajcsy-Andrássy sarkon kivetítőn putyin videó, kucsmás emberek orosz és szíriai zászlókkal. Priceless.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #73124 üzenetére
Vegyél valami 8 colos normális kijelzős cumót (iPad Mini 2 pl.) és jól elleszel vele szerintem.
-
Glenda
addikt
válasz
Oppenheimer #73122 üzenetére
Phableten szoktam elalvás előtt Pocketre kigyűjtött cikkeket olvasni, elég használható. Nyilván ott pont az az elvárt működés, hogy lefárassza a szemem.
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #73122 üzenetére
Attól függ milyen tableten, milyen kijelzővel, mennyit. Én iPad-en (Air2) olvasok, egyáltalán nem fárasztja a szemem, de ha az üzemidő fontos lenne, biztos megtartottam volna a Kindle-t.
-
Oppenheimer
nagyúr
Tableten jó olvasni? Vagy mindenképp ebook olvasó célszerű arra?
-
Lall
veterán
-
kcsa
veterán
Ó hát ismerem én a munkásságát, régen közös volt a baráti kör, nyaralni is jártunk együtt, ott is művelt cifra dolgokat. Mint pl. amikor egy fénykép alapján rámozdult volna haver húgára. 13 éves volt
(értsd: amikor megtudta hogy ki, már visszakozott, de ezt egész nyáron hallgatta.).
Persze nick alapján nem ismer rám
-
savoo
addikt
-
Lall
veterán
Az idei év meglepetés blogja. Elég komolynak ígérkezik.
-
Lall
veterán
Ti olvastok ITCafe-t? Belenézve ez lett az új (IT)444.hu. Borzalmas.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime stílusú akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Thermalrigt 750W Gold PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0 Tápegység
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest