Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hogyan tudok asztali Win10-be rendszergazdai jogosultsággal belépni? Egyetlen felhasználója vagyok és törölni szeretnék egy könyvtárat.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #65520 üzenetére
Ja szokott, de ide punci és ájfón miatt járnak! Ennyi év után se esett le?
Amúgy nem tudom, nem alapértelmezett a rendszergazdai jogosultság? Amit aztán UAC beállításainak megfelelően meg kell erősíteni az ilyen jogosultságot igénylő műveleteknél?
Szerk:
Újraindítás után se tudod törölni?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Anász
tag
válasz Bogyó bá' #65515 üzenetére
Esetleg ezeket beírni rendszergazdai jogosultságú céemdébe?
%windir%\System32\reg.exe ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f
%windir%\System32\reg.exe ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v ConsentPromptBehaviorAdmin /t REG_DWORD /d 0 /f
%windir%\System32\reg.exe ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v PromptOnSceureDesktop /t REG_DWORD /d 0 /f
Bár nekem ezután nem futott a számológép se.
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Воланд
titán
mi a faszom van mar megint parizsban?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
jaja, tozsgyokeres europaiak sem mentek harcolni az iszlam allamhoz, az is csak kitalacio. a kovetkezo hsz-ed az lesz, hogy minden muszlim terrorista?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
-
kcsa
veterán
Értem én hogy próbáltok polkorrektek lenni, nincs is ezzel alapvetően gondom. De könyörgöm, ha engem 100+ évvel ezelőtt gyarmatosítottak, legalább 30+ évvel ezelőtt elengedték a kezem, akkor most bosszút állok a szemét focirajongókon? Már ha így van ugye.
Az EU katonai beavatkozás tényével szintén kevéssé értek egyet, de TFH emiatt jöttek ide ezek a jófiúk. Akkor most ki lehet mondani hogy arabusok, vagy sem? Előbb még nem lehetett.
Mindegy is, biztosan a szegény szíriai sebészek isszák meg a levét ennek. Nyilván ilyen is van. De ekkora tömegben?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
-
Integrale
veterán
-
Воланд
titán
válasz Integrale #65544 üzenetére
vilagosits mar fel kerlek, hogy honnantol nem szamit valaki bevandorlonak? 5. - 6. generacio, vagy 10 vagy 100? mert ha mindenki bevandorlo, akinek valamelyik felmenoje egy masik orszagbol erkezett, akkor eleg nagy gondban vagyunk.
-
catroot
veterán
Szerintem abban mindenki egyetért, hogy lesznek itt még rohadt nagy gondok.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #65545 üzenetére
Nyilvan nem errol van szo. Tegnap egy nemet ficko beszelt arrol, hogy ezek gyakorlatilag csalodott migransok, akiket az iszlam visszaedesget, es gyakorlatilag a szarmazasi orszaga ellen fordit, vagy echte allampolgar akiket ugyan ugy meg tudnak fogni maguknak, igy feltunest sem kelt.
A mostani bevandorlohullam azert nem celpont, mert nincs helyismeretuk, a tegnapihoz, plane, hogy tobb helyen is jelen legyenek, kell ismerni a helyszint es a kornyezetet is. Plusz ok valamilyen formaban mar utkoztek a hatosagokkal, igy elso szamu gyanusitottak lennenek.
Nem beszelve arrol a koncertteremrol, ahol aztan nap 24 orajaban fegyveres katonak allnak es eleg komoly a bejutas is.
"Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Óra topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest