Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
És hogyan lehet használni?
-
rog
addikt
''Microsoft? Windows? Preinstallation Environment (WinPE) is a minimal operating system based on the Windows XP kernel. WinPE functionally replaces DOS and contains the minimum functionality needed to run Windows Setup, scripts, or custom installation and imaging applications. With WinPE you can automate the preinstallation of Windows to your workstations and servers. You can also:
Create and format disk partitions, including NTFS file systems.
Access file shares on your internal network and make up to four network connections.
Support all mass-storage devices that use Windows 2000 or Windows XP drivers.''
[L]http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/sam/winPe.asp[/L]
kovi kerdes? -
Szőrös
veterán
Sziaszotk ! Csak arra lennék kíváncsi , hogy tudje e vki mi ez a fent emlíett Windows PE . Kollegám elkezdett vmi baromságot hadoválni de abban nem vagyok biztos , hogy igaz is . :DDD És még mielött bárki azzal kezdené , hogy keressek rá az eddigi topicokban. ... megtettem és nem találtam semmit. Nos ?
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest