Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
És hogyan lehet használni?
-
rog
addikt
''Microsoft? Windows? Preinstallation Environment (WinPE) is a minimal operating system based on the Windows XP kernel. WinPE functionally replaces DOS and contains the minimum functionality needed to run Windows Setup, scripts, or custom installation and imaging applications. With WinPE you can automate the preinstallation of Windows to your workstations and servers. You can also:
Create and format disk partitions, including NTFS file systems.
Access file shares on your internal network and make up to four network connections.
Support all mass-storage devices that use Windows 2000 or Windows XP drivers.''
[L]http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/sam/winPe.asp[/L]
kovi kerdes? -
Szőrös
veterán
Sziaszotk ! Csak arra lennék kíváncsi , hogy tudje e vki mi ez a fent emlíett Windows PE . Kollegám elkezdett vmi baromságot hadoválni de abban nem vagyok biztos , hogy igaz is . :DDD És még mielött bárki azzal kezdené , hogy keressek rá az eddigi topicokban. ... megtettem és nem találtam semmit. Nos ?
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- PlayStation 1 / 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest