Hirdetés
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
És hogyan lehet használni?
-
rog
addikt
''Microsoft? Windows? Preinstallation Environment (WinPE) is a minimal operating system based on the Windows XP kernel. WinPE functionally replaces DOS and contains the minimum functionality needed to run Windows Setup, scripts, or custom installation and imaging applications. With WinPE you can automate the preinstallation of Windows to your workstations and servers. You can also:
Create and format disk partitions, including NTFS file systems.
Access file shares on your internal network and make up to four network connections.
Support all mass-storage devices that use Windows 2000 or Windows XP drivers.''
[L]http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/sam/winPe.asp[/L]
kovi kerdes? -
Szőrös
veterán
Sziaszotk ! Csak arra lennék kíváncsi , hogy tudje e vki mi ez a fent emlíett Windows PE . Kollegám elkezdett vmi baromságot hadoválni de abban nem vagyok biztos , hogy igaz is . :DDD És még mielött bárki azzal kezdené , hogy keressek rá az eddigi topicokban. ... megtettem és nem találtam semmit. Nos ?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest