Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
dbali
aktív tag
Hi
Ez már többeknél is előfordult van is erre egy másik topic de ott sem érkezett válasz. Sztem próbáld meg leszendi újra esetleg különböző helyről. jObbat sajna nem tudok. Nekem hála istennek oké. Én a [l]http://www.microsoft.com/hun[l] -ról szedtem le és az jó volt.
Sok sikert -
Muky
csendes tag
Bocsi, nekem is lenne egy problémám...
Amikor a videóáttűnésekre, vagy a videóeffektusokra kattintok hogy meg akarom nézni őket, egyszerűen kilép a program! Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni légyszi!!!! -
dbali
aktív tag
Köszi szépen a segítséget már megoldottam!:(((
-
dbali
aktív tag
ups
-
dbali
aktív tag
up
-
dbali
aktív tag
valaki?
-
dbali
aktív tag
Hi!
Windows Movie Maker 2.0-át szeretnék használni. Egy kirándulás képeiből akarok összeállítást készíteni. De nem tudja valaki miért homályosítja el a képeket a Movie Maker? Miután berakom egymás után a képeket zenét rakok alá és elíndítom a berakott képet full homályosak lesznek. Próbáltam átméretezni meg minden de úgy sem jó.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm..
dbali
Aktív témák
- Ford topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Apple Watch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest