Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
Gabás
addikt
Aha, tisztába jöttem

Ezek szerint a másoló baltázta el a dolgot, hogy nem kapcsolta ki a másolásvédelmet, és őt kell megrugdosni. Köszi a linket, egy dolog azért még maradt: miért indul el a NOD a licensz telepítésekor, ha ez tiszta és rendes dolog?! De majd még olvasgatok egy kicsit... -
Gabás
addikt
Na, ilyennel még nem találkoztam.
Wmv fájlt kellene lejátszani, amit ugye más lejátszó nem játszik, csak Media Player. Eddig hasonló formátumokat csont nélkül futtatattam. Most kaptam néhány új filmrészletet, indítom, hát licenszelést kér. Mondom, mi a franc, há már licenszeltem (a Windows-t, ugye), akkor tessék lejátszani. De nem, elvisz a Windows adatvédelmi nyilatkozatának az oldalára, majd kéri a csatlakozást a nemtommelyik licenszkódokkal foglalkozó oldalra. Ez már nagyon gyanús kezd lenni, hogy itt a jó régi adatküldözgetés sunnyiban dolog jön fel.
De kéne a fájl, mondok, lássuk, mi az. Katt, ez elvisz a Bullseye nevezetű szervezet/honlapra, ami telepítani akar / megváltoztatni a ''blackbox'' nevezetű komponenset. Tűzfal hisztizik, kikapcs. Elkezdem telepíteni, szinte azonnal jelez a NOD: multiple threats. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy spyware, amit bele akart tenni a Media Playerbe.
Most akkor mi van, megint kémkedik a player? Valaki találkozott már ezzel? Szólni kéne az illetékeseknek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest