Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Gabás
addikt
Na, ilyennel még nem találkoztam.
Wmv fájlt kellene lejátszani, amit ugye más lejátszó nem játszik, csak Media Player. Eddig hasonló formátumokat csont nélkül futtatattam. Most kaptam néhány új filmrészletet, indítom, hát licenszelést kér. Mondom, mi a franc, há már licenszeltem (a Windows-t, ugye), akkor tessék lejátszani. De nem, elvisz a Windows adatvédelmi nyilatkozatának az oldalára, majd kéri a csatlakozást a nemtommelyik licenszkódokkal foglalkozó oldalra. Ez már nagyon gyanús kezd lenni, hogy itt a jó régi adatküldözgetés sunnyiban dolog jön fel.
De kéne a fájl, mondok, lássuk, mi az. Katt, ez elvisz a Bullseye nevezetű szervezet/honlapra, ami telepítani akar / megváltoztatni a ''blackbox'' nevezetű komponenset. Tűzfal hisztizik, kikapcs. Elkezdem telepíteni, szinte azonnal jelez a NOD: multiple threats. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy spyware, amit bele akart tenni a Media Playerbe.
Most akkor mi van, megint kémkedik a player? Valaki találkozott már ezzel? Szólni kéne az illetékeseknek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest