Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Gabás
addikt
Na, ilyennel még nem találkoztam.
Wmv fájlt kellene lejátszani, amit ugye más lejátszó nem játszik, csak Media Player. Eddig hasonló formátumokat csont nélkül futtatattam. Most kaptam néhány új filmrészletet, indítom, hát licenszelést kér. Mondom, mi a franc, há már licenszeltem (a Windows-t, ugye), akkor tessék lejátszani. De nem, elvisz a Windows adatvédelmi nyilatkozatának az oldalára, majd kéri a csatlakozást a nemtommelyik licenszkódokkal foglalkozó oldalra. Ez már nagyon gyanús kezd lenni, hogy itt a jó régi adatküldözgetés sunnyiban dolog jön fel.
De kéne a fájl, mondok, lássuk, mi az. Katt, ez elvisz a Bullseye nevezetű szervezet/honlapra, ami telepítani akar / megváltoztatni a ''blackbox'' nevezetű komponenset. Tűzfal hisztizik, kikapcs. Elkezdem telepíteni, szinte azonnal jelez a NOD: multiple threats. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy spyware, amit bele akart tenni a Media Playerbe.
Most akkor mi van, megint kémkedik a player? Valaki találkozott már ezzel? Szólni kéne az illetékeseknek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest