Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Gabás
addikt
Na, ilyennel még nem találkoztam.
Wmv fájlt kellene lejátszani, amit ugye más lejátszó nem játszik, csak Media Player. Eddig hasonló formátumokat csont nélkül futtatattam. Most kaptam néhány új filmrészletet, indítom, hát licenszelést kér. Mondom, mi a franc, há már licenszeltem (a Windows-t, ugye), akkor tessék lejátszani. De nem, elvisz a Windows adatvédelmi nyilatkozatának az oldalára, majd kéri a csatlakozást a nemtommelyik licenszkódokkal foglalkozó oldalra. Ez már nagyon gyanús kezd lenni, hogy itt a jó régi adatküldözgetés sunnyiban dolog jön fel.
De kéne a fájl, mondok, lássuk, mi az. Katt, ez elvisz a Bullseye nevezetű szervezet/honlapra, ami telepítani akar / megváltoztatni a ''blackbox'' nevezetű komponenset. Tűzfal hisztizik, kikapcs. Elkezdem telepíteni, szinte azonnal jelez a NOD: multiple threats. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy spyware, amit bele akart tenni a Media Playerbe.
Most akkor mi van, megint kémkedik a player? Valaki találkozott már ezzel? Szólni kéne az illetékeseknek...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox One / Xbox Series játékok
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest