- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
A manualis kezelest szerettem volna kivaltani, de hat meg csak 2023 van, biztos kell meg a technologianak nehany evtized
Vegul megoldottam, a GDrive-om ugyis meghajtonak van csatolva, igy egy sima mklinkkel atlinkeltem a helyi mappat a cloud mappara mindket gepen, es azt a nehany kb-ot a felhobe menti kozvetlenul.Igy mukodik szepen.
Koszonom azert! -
sto1911
veterán
Sziasztok,
hogy a banatban tudok egy mappat ket PC kozt szinkronizalni? A legfrissebb fajlokat szeretnem a masikon tudni, automatikusan.
Eleve ott elakad az ember, hogy hogyan tud mappat hozzaadni.
Behuzom a Ondedrive mappaba, majd a masik oldalon ugyanazt behuzom, akkor azt mondja nem tudja felulirni, mert nyitva van. Ha masolom, akkor gondolom nem szinkronizal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam topic
- Politika
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest