Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proh_asd
csendes tag
sziasztok!
Régebbi problémám: Újra kéne installálnom az XP-t, letisztázni kicsit a gépet, de nem tudom, mert az installáló cd-t betéve elindul, nézi a gépet, és közben megáll, szinte rögtön az elején. Volt már, hogy pár órát hagytam, hátha továbbmegy, de nem ment. Szereztem másik install cd-t, hátha hibás az enyém, de ugyanez volt. Van egy tv-kártya is a gépben, ezt sem látja már.
Még működik a gép, de ha baja lesz, és újra kéne installálni, nem tudom, mit csinálok. Szerintetek merre tovább? bios probléma lehet, vagy meghibásodott az alaplapom?
msi 865 neo2 alaplap, P4HT 2.6, 512Mram, ati9600, sata160G, pata200G, pata60G, lg gsa4081b dvdíró,
asd
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest