- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Miért nem ad insider buildet , frissen telepített win 10 USA régió, angol nyelv ?
Illetve miért van elcsúszva az idő 9 órával? Beállítottam a rendes időzónát, nem tudom mi lehet a baj. -
prolad
addikt
Ha magyar nyelv és régió van beállítva akkor nem lehet insider buildet telepíteni (még ha akkor angol lesz,ami nem zavar) ? Mert hiába van fast ringre állítva,nem ad frissítést.Korábban USA volt régiónak beállítva,csak beszedtem egy vírust és muszáj volt újratelepíteni az egészet.
-
prolad
addikt
Mit tudok csinálni,ha az edge nem működik?Csak felvillan és bezáródik.Már az előző buildben is jött elő,egyik napról a másikra,reméltem,hogy a frissítés megoldja,de ugyanúgy megvan a probléma.Újra lehet telepíteni/resetelni valahogy?
-
prolad
addikt
Az normális,hogy amióta felment a legújabb insider build (20.-a környéke) azóta semmilyen frissítést nem kaptam (pl. biztonsági,ami azért elég gyakran szokott jönni).Nem baj,csak furcsa,eddig mindig volt egy halom,most meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest