Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Miért nem ad insider buildet , frissen telepített win 10 USA régió, angol nyelv ?
Illetve miért van elcsúszva az idő 9 órával? Beállítottam a rendes időzónát, nem tudom mi lehet a baj. -
prolad
addikt
Ha magyar nyelv és régió van beállítva akkor nem lehet insider buildet telepíteni (még ha akkor angol lesz,ami nem zavar) ? Mert hiába van fast ringre állítva,nem ad frissítést.Korábban USA volt régiónak beállítva,csak beszedtem egy vírust és muszáj volt újratelepíteni az egészet.
-
prolad
addikt
Mit tudok csinálni,ha az edge nem működik?Csak felvillan és bezáródik.Már az előző buildben is jött elő,egyik napról a másikra,reméltem,hogy a frissítés megoldja,de ugyanúgy megvan a probléma.Újra lehet telepíteni/resetelni valahogy?
-
prolad
addikt
Az normális,hogy amióta felment a legújabb insider build (20.-a környéke) azóta semmilyen frissítést nem kaptam (pl. biztonsági,ami azért elég gyakran szokott jönni).Nem baj,csak furcsa,eddig mindig volt egy halom,most meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest