- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nem insider nép így is csak jövőre fogja látni többnyire. És ez még mindig csak a start menü. Gyakorlatilag ősszel az almás rendszeren előbb látni a fluent designt teljes(ebb) pompájában, mint Win10-nél. Azt is olvastam az Edge csapattól, hogy náluk bizony nem lesz.
Az szerintem pozitív idén is a H2 csak egy kisebb frissítés "enablement package" lesz, mert láthatóan nem bírják az öt éve eltervezett évi két nagy frissítés tempót. (csupa bug a 2004 is még hónapok után is)(#2300) weiss: ne vedd készpénznek amit írok, mert nem insiderezek, úgy tudom még insider tesztelők között is válogatnak A/B tesztekkel. Valakinél bekapcsolják az újat, valakinél még nem. Ahogy a Settings/Gépház fejlécét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm