Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vajon Insider, vagy normal problemam van?
Asus X54H laptopom van.
Reggel jott frissites, felraktam, rendben felment. Ujraindulas utan kikapcsoltam a gepet, es mentem dolgomra.
Napkozben vettem egy monitort.
Hazamentem. Elkezdtem mindenfelet pakolaszni, talaltam egz Compaq P1100 Trinitron monitort. Na ez csak fogja a helyet, el kellene ajandekozni. Elotte viszont ki kell probalni. Radugtam a laposra, elinditottam, bejon a w10 ablak, onnantol csak fekete kepernyo mindket monitoron, kozepen az egermutatoval. Azota neztem, ezt csinalja barmelyik kulso monitorral, es anelkul is.Most egy Fedora live alol irok, termeszetesen nincs w10 telepitom, es nem is hozzaferheto a secure boot miatt. A pendrive is csak ugy tudott bootolni, hogy kivettem az ssd-t.

Mit lehet ezzel igy kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- bitpork: Ha Isten létezik...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm