Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
Als
tag
MEGVAN!
Uninstalláltam az IE-t, visszatettem a IE6.0-t, leszedtem a profilokat, újat csináltam és működik.
Csak tudnám, mitől volt minden!
Kösz mindenkinek. -
Als
tag
Igen
-
access_denied
senior tag
Active Directory-t használ a szerver?
-
McJames
senior tag
Pedig ez, ha adott júzerekkel más gépen is előfordul, akkor júzerhez kötődő jogokkal/beállíásokkal kapcsolatos. Nem hiszem, hogy az egyedileg beállított biztonsági internet-jogosultságok az Network bármelyik gépén automatikusan is ''lekérdeznetőek''. Tényleg, van proxi, ahol ilyen jogkorlátozások előforudlhatnak?
-
Als
tag
-
McJames
senior tag
Csoport, user házirend? Felhasználói jogok?
-
Als
tag
A gond :
Windows 2k, kb. 10 gépes rendszer szerverrel.
Ma reggel 4 user belépett, Internet explorer indít(bármilyen honlappal(pl index.hu)), az üzenet : Nincs felhatalmazása ennek a lapnak a megtekintéséhez.
Ugyanez Operával megy.
Mi okozza ezt?
Miért csak 4 embernél van gebasz?
Ad-aware-t indítottam, semmit nem talált.
A IE biztonsági beállításait senki nem piszkálta, normálon van.
??????? :-(
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs