Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
cornelius
tag
Szerintem is a legjobb megoldás, ha legyalulod a régi XP-t és a partíció formázással felrakod ismét az egészet. Ha nincs elég helyed a mentésekre másik partíción, akkor kérj kölcsön egy vincsit. Hidd el nekem, megéri egy kicsit kínlódni az újra installal, mert utána sokkal stabilabb lesz a rendszered.
Én már háromszor raktam fel az XP-t 5 hónap alatt. Minden alkalommal jobb és jobb lesz a rendszer. Tudom mire kell odafigyelni és azt is tudom, hogy milyen szoftvereket kell először felinstallálni, hogy az ilyen férgek okozta hibákat megelőzzük.
Én például ebben a sorrendben rakom fel a dolgaimat:
1. XP install (CD-ről)
2. Service Pack 1 (Interneten keresztül)
3. Esetleges hardvare dirverek. (Némelyik driver csak SP1 alatt hajlandó elindulni)
4. Sygate Personal Firewall
5. F-Secure Antivirus
6. Lavasoft Ad-aware standard
Ezután jöhetnek az olyanok mint az Office és egyebek.
Persze fontos, hogy amíg ezt a procedúrát végig nem játszuk, csakis megbízható oldalakat keressünk fel, illetve töltsünk be az IE-be, mert ha már előzőleg felkerül egy kis féreg, akkor azt nehéz utólag kiszűrni.
A 4+5+6. pont így együtt elégséges védelmet nyújt szerintem mindenkinek a vírusok, pop-up -ok és egyéb kéretlen betolakodók ellen. Védve van a registryd is minden véletlen/akaratlan módosítástól és ráadásul az Internet Explorered sem tojik be.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- S22 Ultra 512/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest