Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
- A Föld lapos
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello,
Ismerős kérdezi, hogy ha MSDN-es (vagy Tisztaszoftveres?) Win8.1 -e van, akkor hogyan tud legálisan Win10-re frissíteni?
Nekem fura, hogy nem erőszakoskodott neki a 8.1. Van az MSDN-ben valami különbség?Illetve, azon kívül, hogy letölti a 10 telepítőt, tud magától frissülni a MSDN-es 8.1? A Tiszta honlapján is csak 8.1 van kiírva.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz King Unique #61542 üzenetére
Köszi! Tegnap már nem volt erő keresgélni.
-
válasz King Unique #61542 üzenetére
Meg lesz vásárolva, illetve hát legális forrásból (oktatási intézmény) lesz telepítve, azzal nincs gond.
-
Hello,
Hülye kérdés...
Adott egy Win10, amin a user MS fiókkal lóg. A helyi profil összeborult, és a megoldás az lenne, hogy csinálunk egy új profilt, amire behúzzuk ugyanazt az MS fiókot. Az első része OK, de hogyan lehet a MS fiókot egy új helyi profilhoz megadni...?
Köszi minden tippet.
-
Hello,
0xc1900201 hibakódot mitől dobhat a 10 ? Após frissít "a legújabb verzióra", persze kézzel indította el, és ezel a hibával hal el a frissítés neki. Google szerint bármi is lehet, és persze mindenkinek más oldotta meg. Csak annyit sejtek, hogy a fenntartott partíciókon akár a hely is elfogyhatott, de valahogy nem tűnik valószínűnek...
Köszi minden tippet...
-
válasz NandorHUN #100476 üzenetére
Apósom... neki keresgélem, mi lehet a baja.
Mint kiderült, neki is a 1903 nem megy fel. (Kézzel indította el, szóval nyilván nem kellett volna - de mi a megoldás? Mert a hibakód jelentését se nagyon találom sehol, nem hogy megoldást rá.)Vagy, hogyan lehet kirugdalni az elakadt frissítést? Az se lenne hülyeség, hogy ne próbálkozzon vele, hanem majd ha elhárult az, ami miatt nem tud frissülni, frissüljön.
-
-
Hello,
Canoscan 9950 scannert használ valaki Windows 10 alatt? Ismerősnél nem hajéandó működni - nyilván a scanner jó, Windows újratelepítés után egyik program sem hajlandó lekezelni, pedig a driver is fent van.
Köszi minden tippet.
-
válasz tordaitibi #125151 üzenetére
Hm, köszi! Nem tudom, hogy tette fel.
Viszont akkor kell az a TWAIN móka, amit olvastam : a PATH-ra fel kell tenni a TWAIN drivert.Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz quailstorm #125161 üzenetére
Nálam nem, ismerősnél van Sajnos a virtuálgép magas neki, különben azzal kezdem
-
Ja, még egy kérdés... Após tett fel Teams-et, nem olcsó, hanem rendes bolti licences Win10-re. És nem megy.
Azaz : Teams indul, közli, hogy küldött egy levelet a *****@****** címre (az adott MS fiókhoz tartozóra), ami levél sosem ér oda. Másik fiókkal bejelentkezve vagy oktatási O365 licencet kér, vagy a Skype-ra dob át...
WTF ez? Értelmes megoldást nem találtam rá. Illetve olyan szinten újraraktam egyszer, hogy az összes kapcsolódó Registry kulcs + user folder alól minden gyalulva lett, és ugyanezt csinálja.Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz coco2 #125223 üzenetére
Ehm, az kifejezetten nem Linux error, hogy a Secureboot esetleg csak MS cuccal hajlandó működni.
-
-
Hello,
Belefutottam egy ilyenbe, hogy egy gépen Win10 update után 2db Windows Boot Manager jelent meg (az UEFI-ben), amiből persze a másodikkal indul el az az OS, ami addig működött.
Ilyesmik, hogy UEFI defaults, bootcmd /rebuildbcd , nem hatották meg, és a msconfig -ban is csak egy rekord van (Speciális rendszerbeállításokban is csak 1 boot image van), ami a current. A bcdedit /enum firmware - ben is mintha csak egyet láttam volna.
Hogyan lehetne kiirtani onnan az első Windows Boot Managert? Semmi értelmeset nem találok a gúglin sem. A gépen dolgozó kollegák meg jó, ha a power gombot megtalálják.
Köszi minden ötlet...Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz King Unique #130371 üzenetére
A másik topicba azért írtam, mert nem találtam ezt, sry. (Törölhető innen.)
[ Szerkesztve ]
-
Hello,
Valaki tud esetleg olyan távoli asztalos megoldást, ami
- lehetőleg free
- képes böngészős klienst is kiszolgálni?
(VNC Java appletje pl. jó lenne, de nekem semmilyen Java nem akarja megenni.)Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest