- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekgangezez
csendes újonc
Üdv,
Segitséget szeretnék kérni, hátha valaki találkozott már ezzel a problémával. A probléma SuliXerver és Windows 10 kliens közt áll fent. A gond a következő: Tartományba bejelentkezés.
Tehát a SuliXerver (NT4) szolgátlatja a dhcp-t minden egyebet az iskolán belüli klienseknek, és egy tartomány is létre van hozva rajta. Minden megfelelően működik kivéve az, hogy a Win10 klienseknél tartományba léptetés után nem lehet bejelentkezni. Az adatok beirása után ez az üzenet fogad:
"Ezzel a hitelesítő adattal nem lehet bejelentkezni, mert a tartomány nem érhető el. Győződjön meg arról, hogy az eszköz kapcsolódik a szervezet hálózatához, és próbálkozzon újra.HA korábban már bejelentkezett az eszközön másik hitelesítő adattal, akkor azzal most ismét bejelentkezhet."
A tudásbázis oldalán végrehajtottam minden lehetséges hibaelhárítási javaslatot Windows 10-re, azonban egyik sem működött. Kiléptettem tartományból, újrabeléptettem, kivettem teremből, felvettem újra, ú ip cimmel, a szerver a legújabb verzióra van frissitsve, win10 kliensen is a legújabb update van, szolgáltatások telepitésénél SMB telepitve, ipv6 letiltva, tűzfal kikapcsolva, registry állományok lefuttatva, és továbbra is ez az üzenet fogad. Lokális admin fiókkal belépve elérem a tartományba léptetett gépek megosztásait hálózaton, és tartományi felhasználóval rájuk tudok kapcsolódni, viszont a bejelentkezés egyszerűen nem működik.
Ha valaki tapasztalt/tapasztal ilyen problémát windows 10 és sulix között, és van rá megoldása vagy javaslata, vagy bárkinek esetleg azt megköszönném.
-
ekgangezez
csendes újonc
Sziasztok,
Milyen módon lehet még fiókot létrehozni? Bejelentkeztem adminisztrátorként, és új fiók felvétel gombra kattintás után konkrétan nem csinál semmit, semmi hiba üzenet, semmi előugró ablak, ahányszor csak rákattintok. Mi lehet ennek az oka? Mi egyéb módon tudok még fiókot létrehozni?
-
ekgangezez
csendes újonc
Sziasztok,
Win 10 Pro 64bites verziót használok, és eleinte nem, de aztán valamikor egyszer csak elkezdte azt a rendellenességet folytatni, hogy amikor alvó/készenléti módba állítottam és leállt, rögtön felébresztette magát. Ez mind a mai napig így megy. Rá kerestem rengeteg helyen, sok féle megoldást kipróbáltam, olyat is olvastam, hogy a háló kártya is felébresztheti, ezt is letiltottam, energiagazdálkodási beállitásokat is javasolták, aztán volt valami parancs is talán lastwake, cmd-be kellett beirni, ami megmutatná mi ébrestette fel azonban az sem mutatott semmit. Ez a rendszer hibája lenne? Vagy esetleg hardveres probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest