Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Win10 hp laptop előretelepített 2019-es office 7 nyelven is, hogy rá tudjam telepíteni a licencel rendelkező officet először le kell szedni róla, viszont uninstallnál hibával leáll. Próbáltam mindenféle uninstaller programokat illetve a microsoft support and recovery assitantot de nem csinál semmi
valami ötlet?
Köszi! -
animatrix11
őstag
Sziasztok
Háttérnek a windows reflektorfényt szeretném használi, nincs kedvem háttereket keresni, és jókat rak be, de egy idije nem frissül ugyanaz a kép van, google által kiadott trükköket megcsináltam, ... assest mappát töröltem ...settings mappárban a filokat átneveztem, egy idő után helyreállt, most nem megy, a munkahelyi gépemen is az van beálltva, simán működik
Nem összekeverendő a zárolási képernyőnél is van windows reflektorfény, működik is, de az nem érdekel a hátteret szeretném, hogy menjenValami ötlet?
Köszi!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Feladatüztemezővel meg lehet a következőt oldani?
Adott egy gép 7/24-ben működik, azt szeretném, hogy egy futó programot, péntek 18 órakkor kikapcsoljon, és vasárnap 23 órakkor pedig elinduljon, tehát hétvégén nem menjen
Ha ezt nem lehet feladatüztemezővel akkor hogy?Köszi!
-
animatrix11
őstag
válasz
King Unique #154985 üzenetére
"Az előző válaszban linkelve lett hogyan lehet egyszerűen helyi fiókról Microsoft-fiókra váltani, + leírva hogy otthoni használathoz értelemszerűen azt kellene választani és nem a munkahelyi / iskolai / szervezeti használatot és bejelentkezést."
Igen azt írta nem tud rendszergazdaként belépi, lehet user error részben
-
animatrix11
őstag
válasz
King Unique #154981 üzenetére
nem érdekel ha előtelepített, írtam, hogy én telepítettem, minden előző partíció felül van írva, mellesleg ugyanilyen gép, ami egy pakkban jött semmi hasonlót nem kér
-
animatrix11
őstag
válasz
King Unique #154978 üzenetére
friss telepítés amit én raktam fel, helyi fiók, amúgy semmi nem volt beállítva, a noti nyilván külföldről van mint használt notik 99%-a, közben kiraktam egy képet mit ír ki
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Eladtam egy használt ms surface notit teljesen friss win10 telepítéssel, nyilván üres, nem volt senki bejelentkezve rajta, állítólag az új tulaj nem tud belépni a microsoft fiókba, mert hollandul kéri, hogy adja meg az adatokat, benne maradhatott felhőben valami? Hogy lehet kitörölni ezt?
Köszi
-
animatrix11
őstag
Szia
win10et, hogyan lehet rávenni, hogy automatikusan beállítsa az időt? felváltva használok hiveost és win10et, a win10 mindig késik jelenleg egy órát, neten található fixeket már próbáltam, a hiveost is beállítottam elvileg a helyi időzónára köszi!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Bekötötték nálam a digi 1gbit-es netet, de nem megy a sebesség feljebb mind 100mbit/s, minden próbáltam, új kábel, legfrissebb driver, az eszközkezelőben is beállítottam 1gbit-re, kicsivel megy csak 100 felé a sebesség, a routeren is 1gbit-es a kapcsolat
Szóval mi lehet a gond?
Köszi! -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Talakozott valaki ilyemivel?
Win10 lefagy, de az egér még működik, de semmire nem reagál, valamikor megy 1-2 percet a gép és előjön a hiba egymás után többször, valamikor pedig működik rendesen
memtest, stabilitás teszt nem mutatott hibát, kicsit visszavettem a ovelockból, nem segített
i7 3770k húzva, 32gb ram, 512 samsung nvme, 970gtx
Köszi! -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Windows 10 és a fullhd, szeretném beállítani, hogy a fullhd-s monitoron nagyobbak legyenek a betűk, ezért a képernyő beállításoknál a méretezést átállítottam 125%-ra, sokkal jobban lehet látni, de egyéb dolgok, netes játékoknál viszont homályos. Van erre elvileg egy program Windows10 DPI Fix amivel ki lehet ezt küszöbölni, de kb ugyanazt csinálja, van erre más mód? Régebben még betűméretet állítottam át egyesével, de valahogyan azt a menüt már nem találom sehol.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Hogy lehetne legegyszerűbben megoldani, hogy win10-es gépeket vagy sima user felhasználókat egy időre kitiltani az internetről, de hálózat megmaradjon? Win 2003 server áll a háttérben
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest