- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
OldMike #157207 üzenetére
Szia!
Itt le van írva részletesen. Ha nem akarsz matatni a Beállításszerkesztőben, hozz létre egy .reg kiterjesztésű fájlt az alább tartalommal, majd futtasd és kattints az igenre. Ki- be jelentkezés és kész is.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced]
"ShowSecondsInSystemClock"=dword:00000001 -
karlkani
aktív tag
válasz
Doky586 #154492 üzenetére
Megjöttem melóból, gyorsan megcsináltam. A lényeg, hogy a rendszermeghajtón (2. partíció) levő rejtett Recovery mappára hivatkozott, miután létrehoztam az új partíciót a
reagentc /info
parancs futtatásakor. DISKPART, majd a létrehozott partíciónset id=07
futtatása, különben nincs jobbklikkes menü. Adtam neki betűjelet (i) areagentc /setreimage /path i:\Recovery\WindowsRe
parancs futtatásának idejére, ezzel beállította az SSD 3. partícióját. DISKPART, majd a partíciót kiválasztvaset id=27
(ezzel helyreállítási partícióként (rejtett) jelenik meg).A KB5034441 frissítés sikeresen telepítve...
-
karlkani
aktív tag
válasz
Doky586 #154480 üzenetére
Adatlapomon levő őskövületen a KB5028997 útmutató szerint jártam el (MBR lemez). Az SSD-n három partíció van, Rendszer számára fenntartott, Windows 10, Windows RE. A
reagentc /info
parancs futtatására a partition3-t írta, mielőtt belekezdtem. Most pedig a partition2-t, azaz a rendszermeghajtót...Ezzel lehet kezdeni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!