Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grg
tag
válasz
MrCsiT #72034 üzenetére
A sok hsz meg általában nem arról szól, hogy
"Nekem is tökéletes!"
"+1"
"like!"Pontosan, de ebből nem feltétlenül kell azt kihozni, hogy valami nem jó, hisz akinek nincs gondja az nem fog idejönni és beírni a fentieket...
Ide csak az írogat akinek gondja van, persze hogy értelmes választ/megoldást kap-e itt az már más kérdés... -
Grg
tag
Sziasztok,
Hogyan/hol lehet (még) beállítani, hogy a win10 ne kapcsolja le a merevlemezt egy laptopban?
Az energiasémáknál már próbáltam a "soha" illetve a hosszabb idő beállítását, de semmi, pár mp. után lekapcsolja a hdd-t. Friss telepítés, rendszer ssd-n, hdd minden egyébre.
Nem hinném, hogy normális az (meg a hdd-nek sem túl egészséges) hogy ha pl. letöltök valamit, ahogy befejeződött a letöltés, már kapcsol is le a hdd, majd a következő letöltésnél újra feléled...
A netet már feltúrtam, de mindenhol csak az energiasémákra hivatkoznak.
Illetve különféle programokat, amik x időnként írnak a hdd-re.Ötletem sincs, hogy hol lehetne még valamit állítani...
Egy Acer v5-591G-ről van szó amúgy... -
Grg
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e, nem találtam releváns hsz-t, ezért előre is bocsi ha mégis volt már.
Nemrég került hozzám egy Win10-es laptop. Azt vettem észre, hogy amikor frissítéseket tölt le, akkor olyan, mintha kisajátítaná az egész sávszélességet. Az asztali gépen- Win7- ilyenkor lehetetlen bármit is netezni, mert csak vár és vár, aztán ahogy a Win10 befejezte a letöltést helyreáll minden.
Keresgéltem már a neten, és volt is, hogy be lehet állítani, hogy hány %-ot használhat a Win10 a saját letöltögetéseire, de hiába állítottam át nem változott semmi.
(Más letöltésnél ne tudom csinálja-e, párom használja a laptopot és ő nem töltöget amúgy).Az előző laptopon Vista volt, azzal nem volt ilyen gond, szóval ezért gondolom, hogy a Win10 ügyködik valamit, de nem jöttem még rá hogy mit....
Bármilyen ötlet jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest