Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Sziasztok!
A microsoft oldaláról leakartam kapni a win10 pro-t a creation toolsal de csak N és 10-et ír,pro-t nem.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Melyik ízlésficamos szerencsétlen tette az értesítéseket az órától jobbra?
Ráadásul fix. -
TIT
veterán
A win10 miért szed le flashplayer frissítést ha fent sincs?
-
TIT
veterán
Üdv!
95%-nál megáll a flashplayer frissítés letöltése,ezért a többit se tudja leszedni.
-
TIT
veterán
Sziasztok!
2 napja eltünt a jegyzettömb a startmenüből,most már keresésre se találja és a startmenübe minden átrendeződött és eltünt.
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Társítottam a licencet a fiókommal ha alaplapot cserélek ne vesszen el,de így meg 2 fiókom lett és mindig jelszót kér,előtte meg nem.
Nem tudom törölni egyik fiókot se.
Ha rámegyek a fiókomra böngészőből akkor ott az asztali mellett a laptop is,akkor nem kell laptoppal is eljátszani ezt a társítást ugye? -
TIT
veterán
Sziasztok!
Toshiba laptopon frissítettem volna 1803-ra de a végén hibát írt ki.
-
TIT
veterán
Üdv!
Vettem új alaplapot és a win kilőtte magát,aktiválásnál hibaelhárításra megyek,aztán új hw és azt írja nem tud csatlakozni a microsofthoz mert nem elérhető a kiszolgáló,próbáljam pár perc múlva,már 6 órája rossz.
Eleve az is fura,hogy nincs a gépházban fiók hozzáadása.
Ha felmegyek a netre a fiókomba,ott van az új alaplap tipusa. -
TIT
veterán
A tálcán az usb ikonra nyomva mutatja a meghajtókat(hdd,ssd) elég zavaró,eddig nem volt ilyen,új alaplap van,amiatt lehet?
Az óránál most az évet is mutatja és nem tudok rájönni,hogy lehet eltüntetni.
Beállítottam,hogy ne kérjen jelszót bootoláskor,erre csak kér. -
TIT
veterán
Sziasztok!
Az normális ha a 2004-es frissítés másfél órája 57%-on áll?
-
TIT
veterán
válasz Jenne #120332 üzenetére
Szia!
köszi,én mondjuk hajnali 2-kor kinyomtam mert kidőltem,pedig nem szeretek ilyet csinálni,de reggel elindult simán,csak jelzi a restartot a tálcán.
Ez mondjuk új gép 3600 proci azt hittem gyorsabb,ssd meg se mozdul,prociterhelést nem látni+semmit,hogy csinálna valamit.
Nekem nem ott írta ahol neked,hanem a kék képernyőn,telepítésre felkészülés vagy mi.
xy.zsolt: Nekem mindig megjön ha picit késve is,havert szivatják mindig az inteles gépén,volt,hogy több hónapot késett.
Lehet inkompatibilitás miatt nem jelent még meg.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Felraktam a 21H1-et és 2 gépen is azt csinálja,hogy kikapcsnál a frissítés kikapcsolásra vagy restartra megyek 2 percet kell várni mire leáll vagy restartol és megint kiírja ha kikapcsolnám,hogy frissítés és ez ismétlődik,még jó,hogy simán is ki lehet kapcsolni.
-
TIT
veterán
válasz King Unique #134936 üzenetére
Frissítés után restartot nyomtam mint mindig és ez fogadott,loopba került,de másnak is van ilyen gondja,de most hirtelen jó lett és simán leáll,nem akar frissíteni.
-
TIT
veterán
Üdv!
A tegnapi frissítés óta szaggat a böngészés és ha becsukom a mozillát vagy más progit fura surlódó vagy nyikorgó hangot ad a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest