- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hapho
csendes tag
Sziasztok! Ezt most fordítottam le Google fordítóval egy angol honlapról: Tekintettel az új aktivációs rendszer most össze van kötve a hardver id, amikor módosítja a BIOS, a Windows 10 azt fogja hinni, hogy ez egy új alaplap.
Azt hiszem, ez okozna hatalmas logisztikai problémák próbál olyan rendszert, amely képes felismerni a különbség a két BIOS rendszert, és a 10-es két mobos.
Azt hiszem, vissza kell térni a régi OS vagy fogadja el a korlátozást.
Én még Windows 8 alatt frissítettem BIOS-t de már most új alaplapnak nézi a Windows 10, ezért nem tudom aktiválni. Most már csak arra vagyok kíváncsi hogy ha Windows 10 alatt történik BIOS frissítés akkor megszűnik az addigi aktiválása? Egy bátor ember kipróbálhatná.
(https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3kg6qe/dual_bios_mb_w10_issue/)
-
Hapho
csendes tag
Erre tud valaki megoldást?[link]
-
Hapho
csendes tag
Üdv!
Aktivált Média Centerrel ellátott Windows 8.1 Pro-t a Windows Update által felajánlott Windows 10 Pro-ra frissítettem, de nem sikerül aktiválni. A hibaleírása: "Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs blokkolva van(0x004C003). ("Elképzelhető, hogy a szerverek túlterheltsége miatt némi időt vesz igénybe, míg a rendszer aktivált állapotba kerül. Így kérjük, próbáld meg az Aktiválás gombra kattintva online aktiválni a rendszert az elkövetkezendő néhány napban.")
Csak az a gond hogy az aktiválási panelemen nincs aktiválási gomb.
Most hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest