- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
Ügyfélkapus pdf aláírás: hogy nézed meg hogy ki írta alá? Csak az látszik hogy valaki aláírta: [kép] - nincs név.
Más filetípusnál egy 7zip-el megnyitható .asice file a végeredmény amiben van egy pdf az aláíró olyan adataival amit nem szívesen osztana meg másokkal [kép] sőt csak 1db aláíró lehet ami cégeknél nagyon kevés, legalább 4-5 kellene (kivéve ha Ursula von der Leyen és a Pfizer vezérigazgatójáról van szó). Ezenkívül hogy ellenörzöd higy hiteles-e az asice file? -
Doner
aktív tag
Már meg oldódott. Végülis nem tudom mennyire jó hogy csináltam de az előbb power shellben egy parancsal kiolvastam a BIOS ba égetett kulcsot.
Majd ezt beírtam a "másik aktiváló kulcsot adok meg" mezőbe a gép házban. Beírtam majd rámentem hogy aktiválás és csodák csodájára egyből azonnal átírta magát a rendszer Windows 10 pro education ra és a "licensz állapota: licenszelt" lett.Milyen szoftver vásárlás számláról beszélsz? ezt most nem igazán értem. A laptoppal együtt volt a Windows így nem kellett külön vennem.
-
King Unique
titán
• How to Set Ethernet Connection as Metered or Non-Metered in Windows 10
• How to Set Wi-Fi and Cellular Wireless Network as Metered or Non-Metered Connection in Windows 1
• How to Enable or Disable Allow Automatically Download Updates over Metered Connections in Windows 10
• How to Limit Bandwidth to Download and Upload Windows and App Updates in Windows 10
• How to Set Data Limit for Cellular, Wi-Fi, and Ethernet Networks in Windows 10
• Turn On or Off Automatic Download and Install of App Updates by Microsoft Store app in Windows 10
• How to Pause Updates or Resume Updates for Windows Update in Windows 10Eleve adott a lehetőség forgalmi díjas internetkapcsolat és annál adatlimit beállításához, a Microsoft Store alkalmazások automatikus frissítésének kikapcsolására, + a Windows-frissítéseket amúgy is lehet átmenetileg szüneteltetni a gépházban és nem feltétlen kell egyéb módon tiltani, stb.
Az előbbin túl internetes böngészők és egyéb 3rd party programok is automatikusan frissíthetnek X napos kihagyás után, ahol akkor azt is mind ki kell kapcsolni, viszont annak már semmi köze nincsen a Windows 10 frissítési folyamataihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest