- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
minimumgame
tag
AlyrArkhon Köszi, ezt kipróbálom, jó ötlet.
Ugye leklónoztam egy sima Sata SSD-re is de ezt csak kíváncsiságból és egy asztali gépre kötve, indul, szépen működik. (Szóval a rendszer/klónozás jó)
Sajnos a laptopnak nincs Sata foglalatja (csak M2), ezért csak USB dokkolóval tudtam megpróbálni ugyan ezt a Sata SSD-t (ami PC-vel működött), viszont a laptopnál nem, úgy is összeomlott bejelentkezés után. Csökkentett módban ez is megy. Szóval lehet valami driver, chipset nem tetszik neki. (Pedig előzőleg is Dell-en és M2-esen volt, de lehet más igen)
-
coco2
őstag
Ubuntu boot-ot tudok megnézni, nincs olyan jelenség. Bios képernyő sem zakatol. A win10 elindulásáig nem zakatol. Csak utána. És csak hideg indulás után. A hardver kvázi vadi új. Meg is lepődnék, ha zsanér problémák lennének vagy olyasmi. Kontakt hibát vagy hasonlót kiszúrnék. Nem az agyhalott user fajta vagyok.
Valami olyan csinálja, amit a windows indít el, és csak hideg indításnál tesz olyat, szoftveres restart esetén nem. Vagy talán valamit nem indít el a windows hideg indításnál, és az okozza.
-
Snike
aktív tag
A weblapok betöltődnek.
Amikor menteni szeretnék onnan egy file-t, akkor úgy tesz mintha elkezdené letölteni, majd megakad.
Sajnos nem ad hibaüzenetet, annyit ír sikertelen...Doky586: hááát én sose készítettem biztonsági másolatot... (attól tartottam, hogy rengeteg helyet fog foglalni)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest