Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cimabue
üzenetére
A Posta nem importál, hanem szinkronizál. IMAP esetén ugye nem tölt le semmit, POP esetén a C:\Users\neved\AppData\Local\Packages mappán belül a microsoft.windowscommunicationsapps\LocalState\Indexed\LiveComm mappa tartalmazza az .eml fájlt, ha valamiért szeretnéd kimásolni onnan.
Szépen fut a háttérben, mindig azonnal értesít, én is ezt javaslom. -
válasz
cimabue
üzenetére
"Jól látom hogy ez a Posta nevű csoda nem tud maileket importálni"
Hogyne tudna maileket importálni. Meg lehet adni, hogy mennyi időre visszamenően kérdezze le a postafiókokból a leveleket. Van bent több ímélcímem is. Nekem bejött, mindent tud, amire szükségem van. (Azon kevés appok egyike, amiket megtartottam.
) -
-
Apucy01
őstag
válasz
cimabue
üzenetére
Hmm és 8.1 en nem lesz kék halál?
Szerintem inkább valami driver gond van vagy talán hardver.. szerintem biztos hogy nem a win, nekem eddig csak egy gondom volt vele azt is javitották. volt egy időszak mikor baromi lassan bootolt de ez már rég volt azóta semmi gondom vele és csak frissülget telepitve már vagy másfél éve volt. -
válasz
cimabue
üzenetére
Nálam akkor jelentkezett ilyen gond, amikor beüzemeltem az új Eizo monitoromat. DVI kábellel volt kép, de ha DisplayPort kábelt használtam, nálam is no signal fogadott. A megoldás elég triviális lett, a monitor menüjében az Input Signal, manulra volt állítva, lehet épp a kalibráció miatt, ezt átállítottam autora, és azonnal lett kép.
Nem biztos, hogy nálad ez lesz a megoldás, de azért biztonság kedvéért ellenőrizd le.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- DJI Osmo Pocket 3
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)