- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudok, mert nem jön be semmi...Win11 is megkotlott ugyanazon Update után..
Ez helyre is állt, le is tiltottam az Updatet Win11-nél.Lementem amiket kell és aztán majd gyalu lesz, minden meghajtón... tiszta lappal indulás lesz. 2021 óta ez van, már újítani kell.
Lehet a Win10-t már fel sem kellene tenni, mert lassan megszűnik a támogatás és Win11 -re kéne áttérnem...de azt nagyon nem komázom. -
-
Üdv!
Próbáld meg még lefuttatni a PatchCleaner nevű kis progit. [link]
Ez a progi, pont ilyen esetekre van kitalálva. Én is csak vagy tiszta telepítés, vagy nagyobb verzióváltás után szoktam lefuttatni, és a duplikált, felesleges cuccokat amit felajánl törlése, nyugodtan törölheted. A futtatás után egy ilyet fogsz látni, a törlendő részeket egyébként tételesen átnézheted. Nálam most konkrétan nem ajánl fel semmi komolyabb cuccot törlésre, mert a hónap elején már, az 1809-es verzióra való frissítés után már törölve lett minden, ami felesleges. -
törölt tag
Az nem normális, kb. 15-16 GB a Windows mappám. Az Installer konkrétan üres nekem, pár hete telepítettem tisztán a rendszert. System32 belül a DriverStore mappa szokott elhízni, ez most nem lehet hiszen System32-re teljesen normális méretet írtál. Az az 42 GB-os Installer mappa nem normális nálad.
-
svgyula
addikt
Szia! a lemezkarbantartót nem szoktad használni? Azzal leviheted 20GB alá foglalt területet(windows könyvtár!)
Ha elindítod kiválasztod a "c:" meghajtót utána a "rendszerfile törlés" majd megint a "c:" és utána kipipálsz mindent és indít. Még két kérdést feltesz ezeket okézd le persze ha(?) nem akarsz visszaállni a régi rendszerre? Ez a folyamat eltart egy darabig de utána lesz megint szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest