Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Nekem se mennek tartományi rendszergazdaként. Van rá valami csoportházirend, ami kikapcsolja ezt a blokkolást.
[link]
Szerintem manapság már nem érdemes az UAC-t piszkálni. Ha mégis kell akkor a feladatütemezőn keresztül meg lehet oldani, nem időzített, felhasználó által indítható feladattal.
Nekünk egy tervezőprogram miatt ajánlották az UAC kikapcsolását, de az újabb változatok jól megvannak UAC-vel is. -
S. Szabi
őstag
Ha valaki az ebben a cikkben is említett módon a Registry Editorból kapcsolja ki az UAC-t az EnableLUA 0-ra állításával, akkor jön ez elő.
Tegnap én is szívtam ezzel, aztán rájöttem, hogy ezen kívül semmit nem változtattam, vissza állítottam és jó volt megint. Viszont még mindig fenn áll ugye pár dolog, ami megoldódott az UAC ezen módon való kikapcsolásával... Köszönjük Microsoft!

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest