Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
válasz forras2 #29109 üzenetére
Emellett van még pár bosszantó hibája, de leginkább azért nem, mert nincs olyan plusz funkciója, amire a hetes ne lenne tökéletesen elég nekem. Ettől függetlenül nem mondom hogy rossz, csak nem nekem találták ki. Egy próbát megér szvsz, különösen úgy, hogy két kattintással vissza tudsz térni a régire.
Let the Zone take me if I am.
-
vlevi
nagyúr
válasz forras2 #29109 üzenetére
Kisebb nagyobb nyűgök gyakran előfordulnak a tizessel, és egyelőre nem nagyon tud olyat mutatni a tizes, ami miatt márazonnalrohannikéne váltani. Uwp (leánykori nevén metro) appok desktopon komolytalanok (nagyon kevés kivételtől eltekintve), dx12 játék még nincs, a win8-as onedriveot kivették belőle (ugyanaz van, mint hetesen). Wiszont felpakol egy rakat lomot, amire sose lesz szükséged.
Cortana. Sose fog megtanulni magyarul, és én nem akarok angolul vitatkozni egy géppel.
Kereső. Szerintem butább, mint a hetesen, mert ott rögtön dobta a file találatokat, itt viszon kulon kell a fileok között keresni.
Health, fittness, news, candycrush, satöbbi. Mivel magyar vonatkozása nincs, értelmetlen lom.
Posta és naptár. Jó lenne, ha működne, de sokaknál kiszámithatatlan, mikor megy, és mikor nem. Google inetgrációja pl nem tökéletes. Igazasg szerint, ha ez pöpecül menne, én már lecse3ltem vo!na a 7-t
Adatvédelmi és személyes beállitasok jó sok van belőle, jó sokat kell kikapcso!ni, de nem vészes. Az, hogy win7-n nincs ennyi beállitas, az nem jelenti, hogy nincs, csak azt, hogy nem állithato
Felület. Ízlés kérdése, a legutobbi frissitessel kezd alakulni, akár még tetszhet iis.Én régóta használom, egy külön kis ssd-t betettem a gépbe, amin csak a 10 van, semmi más. De azért a hetes még megvan a "rendes" meghajtón, és ha ugy kivnja a helyzet, cska visszadugom a sata kábelt a másikba. Nem mertem keverni dualbottal, meg hasonlokkal.
[ Szerkesztve ]
-
lufi7
aktív tag
válasz forras2 #29106 üzenetére
Én egy Packard Bell notebookra raktam fel és semmi baj vele minden fa@án működik. Az elején volt egy pár gond, de aztán rájöttem, hogy egy program kavar be. (IObit) A mostani "nagy" frissítés sem okozott gondot.
Alaplap EasyNote TK85
CPU Intel Core i3-380M, 2533 MHz (19 x 133)
4GB memória
Videokártya Intel(R) HD Graphics
Videokártya NVIDIA GeForce 610M (1 GB)
500GB HDD"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
nagyúr
válasz forras2 #71526 üzenetére
Nem tudod beállítani win 7 kinézetre csak külön programmal.
A keresésbe beirod vezérlőpult."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zoz
őstag
-
King Unique
titán
válasz forras2 #76948 üzenetére
Grafikus felületen értelemszerűen a lemezkezelőben, aminek az eléréséhez több módszer is adott. Az egyik legkényelmesebb a Start gomb jobbklikkes menüje, ami Win+X billentyűkombinációval is előhívható. De a korábbi Windowsokhoz hasonlóan a 10-esnél is megoldható a meghajtóbetűjelek módosítása parancssorban a DiskPart segítségével.
Az eszközkezelő pedig nyilván csak a meghajtókat listázza ki és nem ott kell a meghajtóbetűjelet módosítani. Ez egyébként nem tudom honnan jött, a korábbi Windows-verzióknál sem lehetett ott ezt megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
zolee001
őstag
-
Geth
veterán
válasz forras2 #100067 üzenetére
Első találaton gugliban azt javasolják még, hogy az autorun-t a "-DXInstalled" paraméterrel futtasd, hogy tekintsen el a DX verzió ellenőrzésétől (mert elavult módon ellenőrzi).
Tehát ha X: meghajtó a telepítő, akkor úgy futtasd hogy"X:\autorun.exe" -DXInstalled
[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz forras2 #112601 üzenetére
Fordítva közelíts a problémához. Ne a Defenderben keresd az okot, hanem a DVD-n lévő valamelyik fájlban. Valószínűleg az egyik nem tetszik neki. Mivel a DVD nem gyári, így akármi nem oda való fájl vagy módosított rákerülhetett. Készíts másolatot pl. egy pendrive-ra és akkor lehet elemezni, hogy jogosan vagy feleslegesen visít a Defender.
Ja, látom már segítenek, így én megyek...
[ Szerkesztve ]
-
-
norba69
senior tag
-
King Unique
titán
válasz forras2 #117340 üzenetére
Ott a lemezkezelő, parancssor, lásd az alábbi leírást. Valamint ha az a cél, hogy ne a csatlakoztatott meghajtóktól függően legyen automatikusan kiosztva betűrendre sorolás szerint, hanem lehetőleg fixen egy adott meghajtóbetűjele legyen, akkor célszerű az ABC végéről beállítani.
(#117341) fecaga21:
Ha a laptopban nincsen TPM chip, akkor alapesetben nem támogatott a rendszerpartíció (C), illetve a rendszerindítás titkosítása. De ha nagyon muszáj, akkor megoldható akár TPM nélkül is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest