Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Hali!
Nálam sincs ez a hiba, bár én konzekvensen a Utorrent 2.2.1 -et hazsnálom, és ez erősen javasolt is. Első, hogy a program NE frissítse magát automatikusan.

Másik: NV vezérlőpult: Videó beállítás, Videó színbeállítás - itt lehet matatni, hátha segít. Nekem nem ez, de hasonló problémára ez utóbbi volt a megoldás, csak át kellett állítanom Nvidia módra.
-
spanglee001
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
és az alaplapinál gondolom ott minden okés csak ugye az nem az a minőség

belső csatolós kártyáknál jelentkezik inkább és usb-nél is, az asszony laptopján ott nincs gond
de ha a vga is produkálja akkor már nem tudom mit lehet tenni
akkor lehet a windowsban kell valamit mókolni de mit? sokaknál van ez a probléma nemhiszem hogy nincs még rá megoldás 
-
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
A válasz az 5letedre, mármint hogy nem-e a qbit csinálja a fesztivált, kicsit előbb (#31268) Serious07 megválaszolta, mert nála utorrentet 3.4.5 -nél is ugyanez a jelenég.
Lejátszót, kódek pack-ot, mit használtok?
Nálam VLC-vel hasonló volt a helyzet, de ott a filmeknél mindig ugyanott fordult elő. Tehát ha valahol megakadt, akkor visszatekerve később ugyanott ismét előjött a jelenség. MPC nem csinálja. -
Serious07
csendes tag
válasz
Yodamest
üzenetére
persze töltök fel le én is utorrentet 3.4.5
eddig nem volt hibám nekem se és nemtudom mi okozhatja ezt de most is nézem a mission inpossible legújabb részét és már vagy 5-6 szor beakadt kicsit a hang 1 óra alatt most akk a torrentek okozhatják? nem a kevés táp? vagy szarul van megcsinálva awin10 ezen része? mert a 8.1 enterpriseon ne mcsinálta ezt igaz más volt a videokártya meg a proci de nem okozhatta azt mert késöbb az újak megvételével is ez a probléma továbbra is fentállt -
Istju
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia.
Nekem is van hasonló hiba. Ha túl sok szálon seedelsz, töltesz le, akkor a merevlemez nem bírja követni az ide oda járatot:-) Ennél a Brrrr -nél az egyik procimagom teljesítménye egy pillanat alatt 100% ra ugrik. Több memória, illetve a memóriában létrehozott ramdisk cashe célból, szerintem orvosolhatja a problémát. Melyik klienst használod torrentezni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Star Wars Outlaws teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

win 7 és 8 nál is voltak kissebb hangproblémáim, amivel együtt lehet élni, pl csak audiokiminet váltásnál 10 ből 4x nem engedte csak restart segített. de itt az akadások már nagyon idegesítőek