- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
válasz
Milestone2 #9317 üzenetére
Amiótra fejlesztik ezt a vackot sok újat számora nem tudott mutatni bár nekem a win98se is tökéletes volt de az ezelőtt használt 2k3 is tarolot win7-el meg vagyok elégedve pont mint a 2k3-al és most itt van ez
Számora továbbra is használhatatlan.
Az hogy most nem lehet beállítani egy multi bill-t arra amire én szeretném és emiatt a regedit.exe-ben kell turkálnom, át írnom, szerkeszteni, létrehozni hogy úgy működjön mert nem lehet ezt két kattintással megcsinálni!A 32bites cmd programjaim nem futnak nem tudok dolgozni rajta
Fejlesztés gyanát elkönyvelhető hogy máshogy nézki mint a megszokott, több hibálya van mint a 7-nek semmivelse gyorsabb és az nfs underground2 elfutrajta kress mentesen (míg a win7 kressel) persze nem 15.7 ccc-vel mert azzal kressel rendesen mindkét rendszer alatt.
Használhatatlan-nak minősítem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest