- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
bulikavagyok #90504 üzenetére
Az a négyszeres ár AZ ár. Pontosabban a Retailnek az ára, nem géphez kötött.
Az annál olcsóbbak a sumák kategória, tehát nem a másik négyszer drágább, hanem "valamiért" ezek négyszer olcsóbbak -
törölt tag
válasz
Ha a linkelt cégtől veszel akkor szerintem szánj rá még kétezer forintot és Pro változatot vegyél. Annyit megér a kényelem nagy frissítések halasztása és Bitlocker lehetőség. Jogtisztaság szempontjából úgy tudom ezt a kulcsot a németek meglévő hardverről választják le és adják tovább valami EU döntés nyomán, erre hivatkoznak jogi témában. Ez még az elmegy kategória. Ami teljes kamu az ebayes 5 eurós kulcsok.
(#90503) Geth érdekes, nem tudom mitől függ. Nálam tiszta telepítéskor a March of Madness és a Disney ténylegesen települt magától, több clean install is volt és következetesen ezt a másfél gigát mindig el kellett távolítani. A többi placeholder vagy keveset foglaló csak vizuálisan zavart, tárhelyben nem. (Autodesk, Drawboard PDF, Candy, Bubble saga) Gyanakodtam az MS fiókra is, mégse lehet az én mindig úgy telepítek először helyi fiókkal azért én adhassam meg a C:\Users\Nevem mappa nevét, ne MS emailből generálja. Eltávolítás után a következő frissítéskor nem jönnek vissza nálam se, ezzel nem volt probléma. Csak tiszta telepítéskor az első benyomás bazári. Azt olvastam 19H1 verziónál bővítik a startból jobb klikkel eltávolítható cuccokat, ez örvendetes. (pl. 3D Viewer, Mixed Reality)
(#90505) zolee001: elhiszem, cserébe te is hidd el nálam ténylegesen települt
-
zolee001
őstag
válasz
Dehoynem szabad,csak ha átvágtak ne gyere ide sirni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged