- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
bulikavagyok #90504 üzenetére
Az a négyszeres ár AZ ár. Pontosabban a Retailnek az ára, nem géphez kötött.
Az annál olcsóbbak a sumák kategória, tehát nem a másik négyszer drágább, hanem "valamiért" ezek négyszer olcsóbbak -
törölt tag
válasz
Ha a linkelt cégtől veszel akkor szerintem szánj rá még kétezer forintot és Pro változatot vegyél. Annyit megér a kényelem nagy frissítések halasztása és Bitlocker lehetőség. Jogtisztaság szempontjából úgy tudom ezt a kulcsot a németek meglévő hardverről választják le és adják tovább valami EU döntés nyomán, erre hivatkoznak jogi témában. Ez még az elmegy kategória. Ami teljes kamu az ebayes 5 eurós kulcsok.
(#90503) Geth érdekes, nem tudom mitől függ. Nálam tiszta telepítéskor a March of Madness és a Disney ténylegesen települt magától, több clean install is volt és következetesen ezt a másfél gigát mindig el kellett távolítani. A többi placeholder vagy keveset foglaló csak vizuálisan zavart, tárhelyben nem. (Autodesk, Drawboard PDF, Candy, Bubble saga) Gyanakodtam az MS fiókra is, mégse lehet az én mindig úgy telepítek először helyi fiókkal azért én adhassam meg a C:\Users\Nevem mappa nevét, ne MS emailből generálja. Eltávolítás után a következő frissítéskor nem jönnek vissza nálam se, ezzel nem volt probléma. Csak tiszta telepítéskor az első benyomás bazári. Azt olvastam 19H1 verziónál bővítik a startból jobb klikkel eltávolítható cuccokat, ez örvendetes. (pl. 3D Viewer, Mixed Reality)
(#90505) zolee001: elhiszem, cserébe te is hidd el nálam ténylegesen települt
-
zolee001
őstag
válasz
Dehoynem szabad,csak ha átvágtak ne gyere ide sirni
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest