- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tordaitibi #87366 üzenetére
Felraktam a VLC-t, ezt konkrétan alapból berakta minden videóformátum alá, alapértelmezettnek.
Ha meg megpróbálom berakni a gépházban, az alapértelmezett videólejátszónak a MPC-HC-t, konkrétan mintha semmire raktam volna, mert csak a plusz jelet hagyja ott, hogy válasszak valamit. VLC-t, pedig egyből elfogadja. Én már nem értem.
Alapból rendszergazdai jogokat adtam magamnak, szóval nem értem, hogyha a VLC-vel nincs baja, akkor az MPC-HC-val mégis mi a fészkes fene baja van, hogy konkrétan el se indítja?
Az már más kérdés, hogy azért akartam eleve használni, mert van hozzá normális androidos távvezérlő, de még azt se tudom használni, mert hiába írom be az ip-t, portot, nem csatlakozik. Windows Defenderben pedig még kivételekhez sem tudom adni. Nagyon pikkel valamiért a rendszer erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest