Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Tény, legfontosabb a BÖNGÉSZŐ védelme, ami sript blokkolást jelent bár elég fájdalmas, én mivel elég szűk téren mozgok, az UBO-ban tiltom a 3rd-party scriptek-et és a 3rd-party frame-eket ettől még bőven élvezhető marad a böngészés, de valami extra foci stream-et már nem tudom hogy meg mernék e így lovagolni.
mpo
Nekem az a véleményem, hogy lehet huncutságokkal próbálkozni ameddig ha jön a népharag akkor vissza is lép attól a húzástól - ezt meg is tette az Avast - ha már ez sem segít és akár tényleges károd is keletkezhet akkor jön a könnyes búcsú.
Annak idején megtettem már ezt a Daemon Tools-al, Winamp-pal, μTorrent-el stb.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest