- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#77646080 #83668 üzenetére
Valószínű a kollégát elviszi az infarktus, ha valami 5 helyett 10 másodpercet tölt. Mondván halál mindenre ami az SSD előtt volt!
Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?A másik fele az, hogy amikor megvettem a gépet, akkor még SSD-vel igen drágán lehetett volna venni új ketyerét.
Amire használom, arra (jelenleg) ez bőven elegendő.
Nem fogok csak azért valamibe pénzt ölni, mert jaj de szuper új, meg lerajtolja a másik gépeket.
Minek?
Ez olyan, mintha a lakásom és a munkahelyem közti távolságra egy pl. Opel Astra helyett Ford Mustangot vennék. Mondván amíg az Astra a 3-ast keresi a Hungárián, én addigra 2-esben az Árpád hídnál vagyok.
Ennek a körnek a vége pedig maximum a fütyülő skálázása lenne, semmi más.Alanyi joga tudtommal mindenkinek olyan gépet, rendszert, telefont, autót, stb. dolgot használni ami neki tetszik.
Életünk végén majd ugyanúgy vagy a kazánba sütnek ropogósra vagy gilisztapartit csinálnak.
Addig pedig lehet nyugodtan élvezni az életet mindennemű #deszaratiéd duma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest