Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
Kékes525 #82158 üzenetére
Én itt egyszerűbben tudom kiválasztani, hogy mit szeretnék telepíteni, és mit nem ( el is lehet rejteni a kijelölt frissítéseket, akár többet is - 1 kattintással ) + van lehetőség csak letölteni a kijelölteket, illetve letölteni+ telepíteni is egyaránt. A beépített verzió ezekre nem ad lehetőséget. Azoknak lehet hasznos, akik letiltották a wu automatikus frissítések keresését / letöltését/ telepítését.
A 1803-al én csak szívtam, így visszaraktam a 1709-t, halasztottam a funkciófrissítéseket, így csak a Cu-k jönnek meg a 1709-re. Ezzel nincs bajom, viszont bármely verziónál működik.
Ez is csak a jelenleg elérhető legfrissebb frissítéseket jeleníti meg, akárcsak a beépített verzió, persze manuálisan is telepíthetőek, amennyiben az automatikus frissítés le van tiltva.
Leginkább funkcióbeli különbségek vannak, létezik számtalanalternatíva, némelyik többet tud, némelyik kevesebbet.
Én azért használom ezt, mert letisztult, nincsenek felesleges sallangok, telepítést sem igényel + akinek szüksége van rá, magyarosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest