- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
Cs1csó #79260 üzenetére
"Aktiválva van az OS-ed akkor mi a gond? Gondolom az is PRO verzió?"
Közben megnéztem, nincs aktiválva, csak valamiért totál máshol mutatja ezt, mint eddig. Na most életemben először működött a Probléma Keresése gomb a Windowsban mióta használom. Ez azt dobta ki, hogy a géphez egy W10 Home van asszociálva. Mondjuk nem értem hogyan, de tegyük fel nem is érdekel. Most kéne hozzá asszociálni egy Pro N-t, ez van. Azt is tettem fel. Nyilván mivel VL kulcs van, ezért VL telepítővel. Most még is kidobja a kulcsra, hogy de ehhez nem ... Az igazság az, hogy a Pro nagy részét nem használnám ki, az egyetlen ok a több nyelv telepíthetősége, amiért ez lett feltéve, hiszen van itt tartalék Home N kulcs is. Az igazság az, hogy előző gépnél is volt hónapokig ilyen problémám, aztán egyik napról másikra még is elfogadta a kulcsot, és akkor sem értettem.
-
Buckey
őstag
válasz
Cs1csó #79260 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem XP, meg WIN7, ez már egy modern (?) oprendszer.
Csak az a baj, hogy ha nettel teszem fel, akkor mindenhez jelszót kell megadnom, amit utána dobhatok ki, ha tudok. A másik, hogy ahogy észrevettem, sokban nem különbözik az XP-től, ezt a 1803-as frissítés is bebizonyította. Tud olyan szar lenni, mint az XP. Ís érdekes, hogyha nettel telepítettem a 1803-at, akkor megakadt a frissítés, mikor meg végigment, a kijelző nem jól illeszkedett a driver miatt. Meg még ki tudja milyen hiba jött volna később elő.
Utána net nélkül telepítettem, majd driverek frissítettem és utána jöhettek a windows frissítései.
Ez eddig mindig bevált.
Egyedül a Linuxot telepítem nettel, ott csak a root jelszót kéri (amit mindig meg kell adni) és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest