Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Értő kézben lehet hasznos automatikus takarítás miatt, átlag usernek okozhat nagy gondokat ha nem tudja mit csinál. Tehát összességében nem ajánlott Win10-hez. Mi olyan hű de fontos van benne? A registry tisztítójának hatása hit kérdése, inkább okozhat problémát mint előnyt. Főleg a mai modern procik és SSD mellett csak régi XP beidegződés ez az állandó optimalizáló pucoló progi mánia. A beépített karbantartó ha egy embernél elrontott valamit, akkor ott valami más eleve meglévő nagyobb gondnak is kellett lenni. A Ccleaner és Iobit akármik pedig rendszeresen elszúrnak valamit. Hibakeresésnél is jobb, ha tudod 3rd party nem játszik közre. Pár hónapja raktam rendbe egy ismerős laptopját: a gyártó bloatware, ccleaner, avg, webroot, iobit mindenféle ikon volt ott automatikus indításban, aztán csodálkozott nem jó a kereső, lassú mire betölt. Tiszta telepítés, csak defender és reklámszűrő, azóta nincs panasz.
-
Cs1csó
titán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
+1 (#70118) E.Kaufmann jobban én sem tudtam volna megfogalmazni: "legkonzervatívabb"
Már évek óta használom és semmi problémám sem volt még vele, a másik amiben én bízom a WISE care 365, ellenben az iobit termékeit nem nagyon ajánlom MAXIMUM a driver boostert, DE azt is csak hozzáértőbb felhasználóknak és ha valamelyik drivert a win nem teszi fel vagy rosszul működik akkor lehet olyan driverrel próbálkozni amit az iobit talál. -
toto0569
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én meg Advanced System Care-t használok,idáig no problem...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ha a gyári el tudta baxni, akkor ott más gond is lehetett. A legkonzervatívabb takarítóprogram, egy rendszer se ment még gallyra, amin futtattam a lemezkarbantartót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux kezdőknek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest