Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
A Windows 10 UEFI-s telepítéskor is létrehoz a rendszer számára kisebb partíciókat. Ezekbe viszont nem tanácsos csak úgy beletörölni és nem véletlenül jönnek létre... Ellenben a korábbi telepítés maradékát már igen manuálisan a telepítő grafikus felületén, vagy akár a teljes lemezt DiskPart segítségével. A pendrive-ot pedig nem szükséges telepítés közben erővel kihúzni stb. Egyes hardvereknél pedig néha pl. az UEFI BIOS frissítése sem árt. Szóval nem feltétlen a Windows 10-zel volt itt a gond...
(#69166) jokeph:
Egy másik topikban nemrég ez is le volt írva.(#69172) ksanc:
Telepíthető a 7-es UEFI módban, illetve GPT-s lemezre is, csak éppen az UEFI-s bootolás és telepítés támogatása nem teljes körű nála. Emiatt pedig előfordulhat, hogy egyes hardvereken nem lehet UEFI módban telepíteni (példa). Ellenben a Windows 8.1/10 támogatása már teljesebb és jobb ilyen téren.Egyébként az sem teljesen igaz, hogy csak kizárólag a boot módtól függ a telepítés módja. Egyes hardvereknél a megfelelő boot eszköz kiválasztása is fontos, ahogyan a telepítési adathordozó megfelelő elkészítése szintén.
-
svgyula
addikt
Szia! Én hasonló módon jártam. Telepítő berak boot ment rendesen partició formáz majd "nem telepíthető"
Az érdekesség az, hogy több gépre tettem fel ezzel a pendrive-al már a windows-t. A legszebb az volt, hogy csináltam három verziót a rufussal mindről indul a telepítő de mind azt írja ki hogy csak működő win 10-el lehet telepíteni!? Na itt elszakadt a cérna és felraktam az első win 10-et dvd-ről és azt frissítettem a 16299-el így már érdekes módon nem pofázott vissza. Ja az utolsó kísérletnél a rufus-nál az "alap windows" formátumra állítottam. Ja és még valami letöltöttem a teljes legfrissebb(?) ISO-t a mikrofos oldaláról! (HDD telibeformázás szóba sem jöhet! mert a másik részen rengeteg adat van amit nem szeretnék elveszíteni.) De ez is addig jutott, hogy látta a HDD megcsinálta a partició létrehozás/formázás aztán setovább. Na mindegy kicsit tovább tartott de kész van műkszik
Kísértetiesen emlékeztet engem az első xp váltásokra. Ha jól emlékszem ott is a visszalépéshez először egyfajta telepítővel törölni kellett a particiót aztán lehetett a régebbi rendszert vagy másikat telepíteni. Persze ott volt a FAT32 és az NTFS váltás ha jól emlékszem
(régen volt) 
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- New World - az új Amazon MMORPG
- OpenMediaVault
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az érdekesség az, hogy több gépre tettem fel ezzel a pendrive-al már a windows-t. A legszebb az volt, hogy csináltam három verziót a rufussal mindről indul a telepítő de mind azt írja ki hogy csak működő win 10-el lehet telepíteni!? Na itt elszakadt a cérna és felraktam az első win 10-et dvd-ről és azt frissítettem a 16299-el így már érdekes módon nem pofázott vissza. Ja az utolsó kísérletnél a rufus-nál az "alap windows" formátumra állítottam. Ja és még valami letöltöttem a teljes legfrissebb(?) ISO-t a mikrofos oldaláról! (HDD telibeformázás szóba sem jöhet! mert a másik részen rengeteg adat van amit nem szeretnék elveszíteni.) De ez is addig jutott, hogy látta a HDD megcsinálta a partició létrehozás/formázás aztán setovább. Na mindegy kicsit tovább tartott de kész van műkszik
Kísértetiesen emlékeztet engem az első xp váltásokra. Ha jól emlékszem ott is a visszalépéshez először egyfajta telepítővel törölni kellett a particiót aztán lehetett a régebbi rendszert vagy másikat telepíteni. Persze ott volt a FAT32 és az NTFS váltás ha jól emlékszem
(régen volt)