Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Úgy néz ki félig user error, de nem tudtam, hogy ez lesz.
Szóval első bekapcsoláskor maga a windows 10 frissült(nem update-ek, maga a rendszer), de míg ment a frissítés én már elkezdtem feltenni dolgokat(áruház frissítések,fájlok) majd mikor elkészült a frissítés újraindulást kért. Úgy fest ez lehet a zavar oka és a frissítés alatt nem kellett volna piszkálni v csinálni egy visszaállítást. Ez valamiért összekuszálta a rendszert. Most a teljes újratelepítés után gyorsabb,mindent rendben lefrissít és látok több pozitív változást is, pl mikor rádugok egy külső tárolót 2 sec alatt megy első csatlakozásnál is(nem kell az illesztőt kikeresnem).
Az a TPM dolog meg amíg az F12-vel nem tisztítom, addig minden egyes újraindítás után felugrott, most már viszont nem, hibamentesen megy a gép...eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest