Hirdetés
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Melóhelyen még hetest használunk, semmi baj nincs vele.
De a 10-esben ha nagyon összekapnám magam, szinte mindenbe bele tudnék kötni.
Walami érdekeset (rossz értelemben) mindíg sikerül alkotnia.
Mondom ezt úgy, hogy nekem alapvetően működik, nincsenek nagy fagyások, nem láttam még vele kékhalát (igaz, azt a hetessel sem, soha).Ha pl. azt megmagyarázza valaki, hogy a win10 miért nem érzékeli, hogy megnyomtam a gépházon a powergombot, akkor annak valóban nagyon örülnék. Nem arról van szó, hogy nem áll le rendesen, hanem, mintha meg sem nyomtam volna. Semmi. Hatástalan. De közvetlenül a gép bekapcsolás, vagy újraindítás után tökéletesen működik, leáll vele a gép. De, ha egyszer már elaludt, és felébredt alvásból, onnantól kezdve hiába nyomogatom a power gombot, nem történik semmi. Csak a startmenüből tudom leállítani a gépet. Nem egy nagy dolog, de mégis. Ami a win95 óta működik, az most már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi