Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én mindig megnézem, hogy nagyjából mit tud alapbol a rendszer, és csak utána fújolok. A postával sokat kinlodtam, és már letettem róla. A kinézete sem tetezik, ez, amit a microsoft csinált az uwp-vel nekem már nem letisztult, hanem igénytelen. Azmár csak ráadás, hogy az UI is szedettvedett, ahány app, annyiféle, még microsofton belül is. Hol itt vannak a beallitasok, hol ott, vagy van hambirgermenü, vagy nincs, szóval vicc, ahogy kinéznek. Élőcsepékkel marhára zsákutcába futottak, mert amióta ujra van startmenü, azóta nem is látom. Mire felélednének, már el is tűnnek, mert csukom be a startmenüt. Szóval, lassan 4 éve nem tudja a microsoft, hogy mit is akar itt csinalni. Az, hogy belül milyen az uwp, nemtudom, mert fejlesztőként nem másztam bele annyira, de mint felhasználó, látom, hogy egyáltalán nem megy stabilan. Ezért szoktam azt mondani, hogy nagyon sok ujdonság, amivel a win8-t, tizest próbálnak ránktukmálni, azok közül alig van valami használható.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest