- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
#58000384 #40716 üzenetére
és SP4C3
akkor annyival nem lett jobb az én szemszögemből, hogy érdemes legyen váltani. viszont az valóság, hogy előbb-utóbb csak a 10-es lesz támogatva. addig én maradok szerintem a 7-esnél, mert:
- asztali pc-m van, az energiagazdálkodás itt nem szeméont
- ssd-ről gyorsan bootol minden, 2mp nem számít
- képfájlok - fotós vagyok, megvannak a megfelelő programjaim a képekhez - nem szempont
- memóriakezelés - ez talán érinthet, de most is 16 gigám van, ennél csak több lesz
- játékok felvétele - na hát ez... .DD egy db játékom van, amikor néha kikapcsolok, hentelek (BF4), kinőttem a gamer korszakból
- csempék, egyéb divatos kezelőfelület - a hideg ráz tőle ...
...meg úgy egyébként, sokkal tolakodóbbnak érzem, tol a képembe mindent, vásároljak, online legyek, szinkronizáljak. kell a tökömnek, nem lesz tőle jobb az életem. amit kell, megoldok magam.de ismétlem, ez én vagyok.
nyilván vannak, akiknek ezek tetszenek, én nem gyönyörködök a Windowsban, használom, mert kell.
de nem fogok az ízlésen vitázni, azon nem lehet, nem is kell. amíg van opció 7-esre és 10-esre, addig jó.ja igen, érdekes módon, a mindenféle fájlkezelés, másolás, áthelyezés, egyéb sokkal gyorsabban megy nekem a 7-es alatt, egyszerűbb a felülete. túl sok opciót, beállítást kapott szerintem a win10 Fájlkezelője, több kattintás sokszor ugyanaz a funkció (pl a Nézet, rengeteget használom)
-
SP4C3
veterán
válasz
#58000384 #40716 üzenetére
Jobb az energiagazdálkodása, tovább bírják az aksik vele. - Tesztek alapján? (Nem edge böngészőre, hanem az oprendszerre gondolunk ugyebár)
Van DX12 - Igen csak oda DX12 supported HW kell, nem elég ha csak software-esen van támogatva.
a fájlkezelés kényelmeseb (pl. összevont ablakok a fájlműveleteknél) - kinek hogy... Pl. win7 start menüből sokkal több mindent el lehetett érni, kár érte. Helyette kaptunk egy ilyen csempés izét és hála Istennek, hogy legalább a control panel megmaradt, csak kár hogy azt sem lehet a start menübe tűzni.
jobb a memóriakezelés (van tömörítés), gyorsabban indul a rendszer a fast boot miatt. - Ide is illenének tesztek.
Aztán ha a felület nem is tetszik, de vannak hasznos újításai, például az értesítések, a műveletközpont, - Minden csak nem hasznos, pl win security center értesítéseit nem lehet elnyomni
az ablakok rendezése, az élőcsempék... - élő csempék is nagyon kellettek, nagyon interaktívnak hat tőle... useless sh!t
az appok között is akad hasznos, idővel meg bővülni fog a Store a hagyományos win32-es alkalmazásokkal is. -
A játékokat lehet rögzíteni, - Sokan maradtak a saját 3rd party recorderüknél.
a képfájlokat is kezeli, + na ez valóban kellett!
több programot is kiválthat.A jövőben kizárólag a 10 kap funkcióbeli frissítéseket a hibajavítások mellé. A Win7 mindjárt 7 éves, és jobb már nem lesz. + De lehetne, csak az nem kifizetődő. Funkcióbeli frissítéseket meg inkább hagyjuk.
Persze nem tökéletes a rendszer, sok ember sokféle hibát tapasztalt már a megjelenése óta, de alapvetően nincs vele úgy gond. - itt egyik mondatodat agyonütötted a másikkal.
Hamarosan megint kap egy jókora frissítést. - Pompás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest